dodoIPD: s motorom, znizenim a kolesami chod niekam, na to som sa nepytal, tato tema je o folii, tak mi to nezaplnaj OT, dakujem

zvlast tebe som hovoril, ze ten motor som chcel schvalne, nebral som ho nahodne, ale objednaval, to auto je presne podla mojich predstav, tak tisko poprosim... doteraz som 4 roky jazdil s 90k, takze je to pre mna viac ako dost a na moj styl jazdy mi to plne vyhovuje, znizovat naozaj nema zmysel a kolesa tento rok zostavaju
Ano, mam z toho presne to, ze neznicim lak na novom aute...
Ako som pisal, nad zmenami farby rozmyslam aj preto, ze ked tam uz pojde folia a u tej cirej bude vidno rozdiel vo farbe aj lesku oproti dalsim castiam karoserie, tak mozem dat rovno farebnu a chranim cele auto... napriklad minula "nehoda" by nestala 1516 eur, ale odniesla by si to zvacsa len folia
johnyfly1: ani v BA... hned na ulici pod domom mam 4 retardery a zvyseny prechod kvoli ZS a staci mi parkrat denne tade prechadzat aj na mojej koze

nejazdim zavody, aby som potreboval zmensovat naklananie pri extremnych zakrutach
Sodap: foliu chcem preto, aby som chranil povodny lak a potom ju po case znicenu strhol a mam zase lak ako novy... odlahcujem inak, chudnutim sofera

spetaky su fajn napad, mozno by to slo spolu uz, dik
M3driver,
efendy: znaky a ladvinky urcite... iba strecha do ciernej je jednou s moznosti, ak ta kapota pri VT ukaze velmi rusivo
cakam este na Hessyho VT, za co mu vopred dakujem

konstruktivne napady sa stale hodia