Pedro: dakujem, pre predstavu to staci, takto by to asi neslo... neviem ci je to aj tou velkou mierkou struktury, ale kufor urcite nie a ani ta kapota nevyzera lepsie ako v bielej

akurat trecha teda a zvysok auta pojde do bielej matnej

ladvinky, znaky a grafitove disky a som hotovy...
Bmw666: kolesa 17", ale najskor v juni/juli,pravdepodobnejsie az buducu sezonu... trafil si, ani mne sa to nepozdava... ale potreboval som to takto vidiet, ci nahodou...
PetiE34: tak tak, ten kufor ani mne nesedi, velmi to krici...
Peter92: presne tak to teraz vidim aj ja

ta kapota ma chvilu lakala, ale predsalen je to BMW a nie japonec, na sestrinu Imprezu by to sadlo lepsie...
el_dodis: vacsina jam od kamienkov sa vytvorila prave tieto tyzdne, v zime som bol v anglicku a auto v garazi, jedine v novembri tyzden, 3 tyzdne v decembri a az teraz jazdilo... tak to chcem poriesit, nech mam pokoj, od konca maja sa vraciam na slovensko a autom sa pojde na par dlhsich ciest, nech sa lak pod foliou setri... nie je to pokus o tuning, sam som proti kolotocarskemu stylu upravy aut, ide mi naozaj len o to, ze ked uz davam foliu, tak je moznost zmeny farby a rozmyslam skusit nieco ine... su to 16" kolesa

a je mi luto zbytocne vyhadzovat tie nove gumy, Bridgestone Turanza Runflat 205/55/16, drzia perfektne a dostal by som za ne par drobnych, odjazdim na nich sezonu a potom poriesim pekne 17" disky, lahke v grafitovej farbe... momentalne su pre mna prioritou folie na auto a okna, pre mna dolezitejsie ako kolesa, jazda je pohodlna, auto drzi, len o ten lak nemusim prist kym je nove