... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: da sa zistit vyrobca diskov?...

Piatok, 10. Júna 2011, 04:39

M-m-M : kamo ty si asi riadny kokot, na fore vacsinou nepisem ale co predvadzas ty, to mi neda, do kazdej posratej temy musis dat svoj prijebany mudrlantsky komentar totalne od veci, toto nieje pokec prosim ta spamataj sa .....

BTW navrhujem BAN uzivatelovi M-m-M, za zasieranie fora svojimi komplexami a vylevmi...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

M-m-M
Auto: filcka po cipe
Kraj: Bratislavský

Piatok, 10. Júna 2011, 08:57

Killo

radsej chod alexandrovi007 spravit trzbu jo ban chcem pomoze mi
A S R

maiki
Auto: 02" E46 320d

Piatok, 10. Júna 2011, 09:05

M-m-M napísal:
presne a asi si uz dokonca zivota ani nekupim lebo chodim dookola pozerat vsetky 2.0 v cupe a neviem si vybrat

sory ale ujebavam sa na cely kancel :lol: :lol:
podla mna by si sa tiez mohol trochu krotit s urazkami ludi, ale tentokrat mas viacmenej pravdu, dat repliky na BMW neuznavam ani ja, no da sa to napisat aj slusne a neurazit pri tom inych uzivatelov fora #-o

btw, ak sa nenahnevate, jedna otazka,
myslite ze toto su fakt original disky? mozno ma len odradza to ze su vylestene co sa mi nepaci... neviem
vymenim-darujem-bmw/vymenim-alu-disky-styling-24-mkove-17-t47646.html
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

M-m-M

Piatok, 10. Júna 2011, 09:24

su vylestene jak prave repliky
A S R

Mimo

Piatok, 10. Júna 2011, 09:59

aj origo boli leštené. pozri majov príbeh. takto ťažko povedať či sú origo alebo nie.

Pistik
Auto: BMW E60 530i, E36 M3
Kraj: Košický

Nedeľa, 19. Júna 2011, 13:48

mno takto dopadaju repliky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :
Obrázok

potreboval som nejake kola na M3 cisto len na drift. 4ks za 140e preco nie, R17, kedze sa mi hromadili pneu. Vela kolies poobuvat a vozit sa. Predriftil som drobnu nerovnost ( :mrgreen: ), samozrejme vlastnou chybou a jazdil dalej. Nic nezfukovalo, zastavil som skontrolovat stav pneu a OMG, koleso = drifted.

Zavarime, uvidime.

Mal som tieto v originaly (BMW Spoke 68, M-paket) na e46 a aj po stretnuti s betonovymi zvodidlami vraj boli len trochu krive ;)

Takze repliky -> no more ;)
E46 S85B50 V10
E36 S62B50 V8

ex E46 320ci (M54)
ex E36 M3 3.2 (euro S50B32)
ex E70 3.0d
ex E70 3.0sd
ex E36 325i (M50B25)
ex E60 530i
ex E46 325ci M-paket, Quaife samosvor.

alexander007
Auto: BMW 3 E90

Nedeľa, 3. Júla 2011, 19:25

prepac pistik ale to foto nie su WSP disky ale cinske blato:) na www.idisky.sk maju len ich vyrobky a taketo tam som nenasiel vsak pozri sam. s foto si ma zneistil to mozno ano ale ked som sa nato pozrel uz som zasa spokojny. ja mam hovorim 18 zoll wsp luxor a ok a nie jeden slovensky vymol za sebou... Ked si kupis wsp dostal som od nich navod ako si overim originalitu od wsp. mal si nieco take? a tie disky ani nenajdes na stranke wspitaly.com cau

slovaci su super narod ked napises na fore ze je nieco ok reklama, ked napises ze zle tak si ok. tak si kludne piste nemam cas na pubisov s mudrymi svetacmi recmi co vsetko vedia vsetko maju a vsade boli... kazdopadne ked ide o skusenosti s wsp nech napisu ty co ich realne maju alebo na zaciatok bude stacit nech sa ozvu ty co maju vobec auto a na mozno by aj staclo ze to nemusi byt ani bavo:) pubisi co sa nudia radsej nech si pustia playstation:) a brrrr brrrrr:)
http://www.idisky.sk

Pistik
Auto: BMW E60 530i, E36 M3
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Júla 2011, 19:37

alexander007 napísal:
prepac pistik ale to foto nie su WSP disky ale cinske blato:) na http://www.idisky.sk maju len ich vyrobky a taketo tam som nenasiel vsak pozri sam. s foto si ma zneistil to mozno ano ale ked som sa nato pozrel uz som zasa spokojny. ja mam hovorim 18 zoll wsp luxor a ok a nie jeden slovensky vymol za sebou... Ked si kupis wsp dostal som od nich navod ako si overim originalitu od wsp. mal si nieco take? a tie disky ani nenajdes na stranke wspitaly.com cau

slovaci su super narod ked napises na fore ze je nieco ok reklama, ked napises ze zle tak si ok. tak si kludne piste nemam cas na pubisov s mudrymi svetacmi recmi co vsetko vedia vsetko maju a vsade boli... kazdopadne ked ide o skusenosti s wsp nech napisu ty co ich realne maju alebo na zaciatok bude stacit nech sa ozvu ty co maju vobec auto a na mozno by aj staclo ze to nemusi byt ani bavo:) pubisi co sa nudia radsej nech si pustia playstation:) a brrrr brrrrr:)
http://www.idisky.sk

ja som ich kupil za 150e vsetky 4 z ciech a zjavne uz boli rovnane ;) Idem si precitat ako overim ich pravost :D
Kazdopadne tieto kolesa sa dobre obuvaju, ale su hrozne makke.
E46 S85B50 V10
E36 S62B50 V8

ex E46 320ci (M54)
ex E36 M3 3.2 (euro S50B32)
ex E70 3.0d
ex E70 3.0sd
ex E36 325i (M50B25)
ex E60 530i
ex E46 325ci M-paket, Quaife samosvor.

M-m-M

Nedeľa, 3. Júla 2011, 21:23

jak pravy slovak mi pripadas ty co si zlizuje e90 prinajhorsom spotrebny uver a neostane na kola tak su dobre repliky
A S R

alexander007
Auto: BMW 3 E90

Pondelok, 4. Júla 2011, 15:24

m-m-m urcite neuveris ale ten moj cukrik e90 som si kupil kes na drevo:) chces prilozit foto € na drevo v bmw predajni? prepac teda na sklo mali tam skleneny stol;) co sa tyka lizingu tak na firmu by mi dali tiez ale ja mam rad rychle a bezproblemove veci. a taktiez by mi ho na firmu aj dali ona je plnoleta:) tak pekny den zelam a mimochodom nehovori z teba zavist ako ty vravis "praveho akoze slovaka?";) nebudeme neznevazovat pojem slovak na quazi slovaka... ze?

silex

Piatok, 5. Októbra 2012, 07:51

Neda mi nepridat svoju skusenost, pre tych co by chceli pupit daco od WSP Italy.
Najskor sa predajca ospravedlnoval, ze disky dodaju neskorsie, prtoze taliani poslali jeden disk iny. Dobre, stane sa, pockam este tyzden. Po 3 tyzdnosch konecne disky prisli. Co ma hned zaujalo, bola katastrofalna kvalita lakovania - kopec prachu, miestami menej farby. Hned na to som si vsimol nalepku na disku "Prodotto in P.R.C." - vyrobene v Cine. V dosadacich plochach disku kopec defektov v hliniku. Chcel som ich vratit, ale bohuzial tovar kupeny cez net sa da vratit len ked ho kupujete ako fyzicka osoba. JA som ich bral na firmu. Smola.
Tak som s nimi siel do pneuservisu. Nevyvazky samotneho disku bez pneu sa pohybovali okolo 50g. Kolesa sme korigovali tak, ze sme pneu otacali do "vhodnej polohy" takze sme dosiahli nevyvazky (aj s gumou) do 40g. Takisto hadzavost bola v norme. Takze fajn. Potom sme ale zistili ze matice ktore dodali k diskom su absolutne nevhodne - maly kuzel, vhodny tak na plechace.
Napisal som do obchodu. Odpoved: Skrutky su spravne, ine nedodavaju.
Takze musim kupit ine, poriadne.
Resume: Od WSP urcite NEKUPOVAT !!!
Kde som disky kupoval je irelevantne, pretoze chyba je u vyrobcu, je jedno kde ich kupite.
Este pre tych co by pochybovali o originalite, tak kontrola originality disku na strankach vyrobcu prebehla v poriadku. Co mi vzhladom na kvalitu diskov pripada ako fraska, pretoze predpokladam ze falzifikaty diskov WSP by zrejme boli v lepsej kvalite.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných