... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Simpson napísal:Pridám jednu story ktorá skončila pred 15timi minútami cca
idem si tak zo skúšky zo školy [B-84%], pohodička, super nálada, v KE na kruháči pri Jumbe vedľa mňa modrý citroen berlingo či akú piču to bolo, zrazu jeb bez smerovky do mojho pruhu....ťukol som do klaksóna nech si ma všimne, kokot skurveny bravčacky prijebaný buržoázny na mňa začal trúbiť, blikať, ukazovať mi fuckera z okna, hovorím si dobre, pojeb sa, na kokotizmus sa bohužiaľ neumiera tak si ešte poži chvíľku.... na ďalších semaforoch som zastal v ľavom pruhu, nechal som si odstup od auta predomnou, nech ten chuj nemôže zastať vedľa mňa....ZASTAL, samozrejme za ním trolejbusár, tiež asi nechápal čo sa deje , pred ním medzera asi 10-15 metrov od semafora, vykrikoval kokotiny, mávol som nad ním rukou a ukázal mu fuckera [ nemal som, viem ale keď raz kokot tak kokot]. A začal ma naháňať, lepiť sa mi cca 20cm od zadného nárazníka, keby som ťukol do brzdy bastard sedí vedľa mňa. Keďže som vedel ako je časovaný ďalší semafor išiel som tak, aby som ja stihol prejsť a on nie, KOKOT prešiel na červenú dupol na to a zas sa lepil, o 500m boli ďalšie semafory kde som chytil červenú a kokotko pojebasty tlusty bastard vystúpil z auta, zamkol som dvere a posunul sa [aj keď na červenú, ale je tam len prechod a nikto na ňom nebol] asi o tri metre ďalej a odomkol, chytil kľúč na šruby kolies do ruky pripravený mu zajebať nech sa spamätá. Skurvysyn nastúpil do auta a posunul sa za mňa, ja som nečakal a išiel ďalej keďže som chcel stihnúť ďalšiu zelenú a vedel som že on už bude mať červenú. Stihol som ich prejsť na oranžovú asi 90tkou, on ma dobehol, odhadujem 120cca, musel ten semafor a križovatku prejsť na červenú a lepil sa na mňa jak prijebaný. Ešte asi kilometer sa na mňa lepil, ja som išiel asi stovkou, on na odbočovacom pruhu spolu so zastákou [ako sa odbočuje ku hypertescu] sa zaradil ešte na chvíľku vedľa mňa a divoko mi ukazoval že on je normálny ale ja som kokot, keď som videl že odbočil, zvolnil som a zapičoval si na bastarda tlustého....uplne stary kokotko, aspoň 110 kilo, brucho cez celú prístrojovku, buzerantko jeden proste....
a najlepšia časť TEN PRIJEBANEC MAL NA ZADNOM SEDADLE AUTOSEDAČKU S MALÝM DIEŤAŤOM!!!!!
EDIT: Bodaj by vaginálnu mykózu dostal kokot