... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:30

druha alternativa - ked sa na teba lepil - dupnut na brzdu - zadok by si mal sice na kasu, ale on by sposobil zavaznu nehodu..zavolat fizlov a on by bol v pici..eventualne by mozno zdrhol a to by bol v pici uz kardinalne..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson
Kraj: Košický

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:32

praveže tak som to aj urobil, dupol som tomu len tam kde viem že mi nikto nevbehne, rovná cesta ohradená plotom a zvodidlami, štvorprúdovka kde je dobrý rozhľad, to len ten kokotko si to ujebaval aj v zastávkovom pruhu
kľudne som aj vystúpiť mohol a jebnúť mu jednu tou železnou tyčou ale zbytočne si robiť problémy
mna hlavne zarazilo ze vzdy ked som sa pozrel do spetaky okrem jeho bravcoveho tlusteho xichtu som videl male dieta v autosedacke co mal na zadnom sedadle v strede ](*,) ](*,) ](*,)

myslel som aj na tú kameru ale celý čas bol za mnou

womack: rozjebat si auto kvoli kokotovi? to fakt nie som ten typ

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:34

M3lover: hovorim aj keby mu nic nedokazali bol by to taky vystrazny prst (zo strany PMJ resp. beznej policie).

Inak takychto typkov by som neprovokoval (ani vystrcenym prstikom) - bohvieako im drbne v bedni a poskodia mi auto ci ublizia mne pripadne nejako sebe.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:37

Ja som tiež už uvažoval že dupnem na brzdy pri podobných situaciach, ale vždy som sa premohol...ono, riešiť to tam potom hodinu alebo koľko, naťahovať sa s kokotom, volať cajtov prípadne... na to všetko sa človek radšej vyserie

vomack: ved daj ty full brake..nech ti da zadok do smutku na F10..a natahuj sa tam potom s jebkom a vysvetluj mu že ten naraznik stoji tolko, čo jeho auto

kamera dopredu a do zadu = najlepší liek na čurákov

//
auto111: lenže pozri, ked sa ti takéto niečo prihodí, typek ti ukaže stredny prst a lepí s na teba, tak ti idu telesne tekutiny vyvrieť z tela a máš chuť všetko na okolo rozjebat, vtedy sa ťažko uvažuje logicky. ale dá sa to nacvičiť :lol: lepšie je sa ale na to vysrať
Agelias© by migo
///MARKETING

Simpson

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:41

ja som ho preblikol zadnou hmlovkou, myslel som ze aspon reflexivne pribrzdi ked uz mi mohol kufor otvorit ako blizko bol

skoda ze si nepametam spztku #-o

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:44

ok, tak by si mal vpredu aj vzadu kameru... a co teraz? Posles na policiu zaznam kde nejaky chuj jazdi nebezpecne po meste, ok. Myslis ze mu na zaklade tvojho zaznamu daju pokutu?
Neviem nakolko by ta kamera bola kvalitna, ale ked pachatela prepadu obchodu "neidentifikuju" lebo mal capicu a zaznam je ciernobiely, tak co cakas ze identifikuju na tomto?

Mimo toho, na tej kamere by bolo aj to ze ty si isiel asi 90km/h po meste, oranzovu bral systematicky a zopar dalsich veci co s clovek ani neuvedomi, ked sa nahana s hovadom.

PS- je mi luto len toho dietata, vyrastat s takymto hovadom, dufam ze z neho vyrastie normalny jedinec ;)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:54

M3 lover - tak hlavne ze sme sa zhodli.

Osobne takych typkov "riesim" tak ze ho necham predbehnut (naschval idem v takom nazvem to dochodcovskom tempe :mrgreen: ) a jemu neda nepredbehnut ma.

Ja som stastny ze som sa ho zbavil a on v malom kuracom mozocku si mysli ze vyhral nad BMW.

Cista win win situacia. :D

Salat - pachatela vedia identifikovat aj podla postavy/oblecenia - policia totiz moze mat vytypovanych par problemovych typkov.

Inak aj nonHD kamery vedia zachytit napr. ECV cize to sa rovna vypatraniu auto a kedze plati objektivna zodpovednost majitel (zrejme pravdepodobny pachatel) sa len tak nevykeca.
Naposledy upravil/-a auto111 v Pondelok, 7. Januára 2013, 12:00, upravené celkom 2 krát.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 7. Januára 2013, 11:57

salat: prdim do niekoho čo si len tak ide po meste.. ale keď sa niekto na teba nalepí na pol metra, predbieha ťa, vybrzduje ťa, ukazuje ti pekné gestá - to už je na tej kamere vidieť celkom slušne a v takom prípade už si myslím že by polícia konala
v prípade že by kamera zachytila EČV (čo by v takýchto prípadoch rozhodne zachytila) tak identifikácia na polícií je otázka minuty.. neporovnávaj to s prepadom

a snád je každemu jasne, že by som cajtom neposlal záznam, na ktorom aj ja jak baran idem na červenú a 100 po meste :roll:

auto111: :P tak tak...to je pocit, ked vyhrá rozum nad hlúposťou :thumbup:
Agelias© by migo
///MARKETING

Simpson

Pondelok, 7. Januára 2013, 12:11

nechat si rozjebat auto si nemozem dovolit kedze ho denne potrebujem do prace, do skoly atd...
záznam by mi nepomohol kedze fakt som isiel kolo tej 90tky+tie oranzove svetla [mozno by ich nezachytilo na kamere ale aj tak ]
a vystupit z auta ked z neho vybehol on som nechcel lebo som vedel zeby som mu tou nasadou na sruby na kolesa jednu zajebal=zbytocne problemy

to ze jemu je jedno ze riskuje zivot predpokladam jeho decka, co sa teda cudujem ze niektora dala takemu bastardovi, je uz vec druha

samozrejme ma potom napadlo ze som ho mohol nechat ma vytiahnut z auta ked vyskocil pred dvoma zastavkami na ktorych bolo milion ludi, ale naco hrotit situaciu?

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Januára 2013, 12:43

ja som na to prisiel uz Simpson je cestny pirat :mrgreen:
just joking O:)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Simpson

Pondelok, 7. Januára 2013, 13:05

rebel by si bol zgustol :mrgreen:

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 7. Januára 2013, 13:57

ten kvazi kruhak ktory je vlastne kryva krizovatka bez semaforu je obzvlast nebezpecny ak donho vchadzaju vodici kvazi miest (tv, vt, mi, samozrejme cest vynimkam) lebo si automaticky myslia, ze su na kruhaci a nepozeraju na znacky (i ked v slovenskej legislative je to na hlavu a ten co je na kruhaci dava prednost ostatnym ucastnikom ak to nieje znackou dane inac)

fakt sa neoplati nahanat po meste, klido pido, len sa nenechaj zastavit a stale maj unikovu cestu :), mal som aj ja raz taky vystup na moldavskej, z nejakeho dovodu ma zacala nahanat mazda ktorej osadka bola velmi horliva, urobil chybu, ohrozil autobus mhd, pmj tam boli pokial sa hadal so mnou.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Simpson

Pondelok, 7. Januára 2013, 14:08

tu nejde o to zeby zle pochopil znacky, on proste chcel prejst do mojho pruhu, ked som bol na jeho urovni, bez toho aby pozrel do spetaku, keby sa aspon pozrel tak ma uvidi kedze som bol zarovno s nim
preto som netrubil silno len nech si ma vsimne, nahodou by sa buzerant zlakol a strhol volant ](*,)

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 7. Januára 2013, 16:10

Simpson napísal:
Pridám jednu story ktorá skončila pred 15timi minútami cca
idem si tak zo skúšky zo školy [B-84%], pohodička, super nálada, v KE na kruháči pri Jumbe vedľa mňa modrý citroen berlingo či akú piču to bolo, zrazu jeb bez smerovky do mojho pruhu....ťukol som do klaksóna nech si ma všimne, kokot skurveny bravčacky prijebaný buržoázny na mňa začal trúbiť, blikať, ukazovať mi fuckera z okna, hovorím si dobre, pojeb sa, na kokotizmus sa bohužiaľ neumiera tak si ešte poži chvíľku.... na ďalších semaforoch som zastal v ľavom pruhu, nechal som si odstup od auta predomnou, nech ten chuj nemôže zastať vedľa mňa....ZASTAL, samozrejme za ním trolejbusár, tiež asi nechápal čo sa deje , pred ním medzera asi 10-15 metrov od semafora, vykrikoval kokotiny, mávol som nad ním rukou a ukázal mu fuckera [ nemal som, viem ale keď raz kokot tak kokot]. A začal ma naháňať, lepiť sa mi cca 20cm od zadného nárazníka, keby som ťukol do brzdy bastard sedí vedľa mňa. Keďže som vedel ako je časovaný ďalší semafor išiel som tak, aby som ja stihol prejsť a on nie, KOKOT prešiel na červenú dupol na to a zas sa lepil, o 500m boli ďalšie semafory kde som chytil červenú a kokotko pojebasty tlusty bastard vystúpil z auta, zamkol som dvere a posunul sa [aj keď na červenú, ale je tam len prechod a nikto na ňom nebol] asi o tri metre ďalej a odomkol, chytil kľúč na šruby kolies do ruky pripravený mu zajebať nech sa spamätá. Skurvysyn nastúpil do auta a posunul sa za mňa, ja som nečakal a išiel ďalej keďže som chcel stihnúť ďalšiu zelenú a vedel som že on už bude mať červenú. Stihol som ich prejsť na oranžovú asi 90tkou, on ma dobehol, odhadujem 120cca, musel ten semafor a križovatku prejsť na červenú a lepil sa na mňa jak prijebaný. Ešte asi kilometer sa na mňa lepil, ja som išiel asi stovkou, on na odbočovacom pruhu spolu so zastákou [ako sa odbočuje ku hypertescu] sa zaradil ešte na chvíľku vedľa mňa a divoko mi ukazoval že on je normálny ale ja som kokot, keď som videl že odbočil, zvolnil som a zapičoval si na bastarda tlustého....uplne stary kokotko, aspoň 110 kilo, brucho cez celú prístrojovku, buzerantko jeden proste....
a najlepšia časť TEN PRIJEBANEC MAL NA ZADNOM SEDADLE AUTOSEDAČKU S MALÝM DIEŤAŤOM!!!!!

EDIT: Bodaj by vaginálnu mykózu dostal kokot :evil:

no ked toto vidim, musim sem napisat aj ja :D stala sa mi na 90% podobna vec den pred vianocami :D

siel som na rodinnej fobii do tesca este kupit nejake posledne veci na vianoce (bolo v nej viac benzinu ako v mojom :D )...idem si po HLAVNEJ CESTE ked tu zrazu z VEDLAJSEJ cesty sa VJEBALA biela felicia takym stylom, ze som musel na brzdy...taktne som mu klaksonom naznacil ze mi zabudol dat prednost a ohrozil a obmedzil ma...ta cesta je dvojprudova a on ostal visiet v pravom, ja som prebehol do laveho a pokracoval som v jazde (vec som povazoval za vyriesenu)...ako som ho obchadzal, kukol som nanho a bolo mi jasne ze asi sa bude nieco diat...v polorozpadnutej biele felicii s BR znackou sedel obcan romskej natury bez krku, asi 110kilovy a semozne mi ukazoval ze sa mu nepacilo, ze som si dovolil ho upozornit na to, ze je kokot...ujebal tej felicii a zacal sa namna lepit...tvaril som sa ze ho nevidim...predsalen, nepotrebujem riesit taketo veci pred vianocami...odbocoval som do lava...schvalne som sa tvaril dlho ze idem rovno a odbacal som na poslednu chvilu ( ziadne auta nadohlad) ked pan rom viel ze idem odbocovat, efektne zaflekoval a snazil sa dostat z auta...ja som daval prednost, no kym sa pan rom vymotal, mal som volno, tak som pokracoval...pre istotu som sa zamkol,samozrejme (nanestastie vo fabii nemame ziadne zbrane beznej potreby, takze v pripade priameho konfliktu by som sa asi s mojou telesnou schrankou neubranil...vo svojom mam aspon kluc na kolesa teleskopicky poruke, tu nie)...pokracoval som, on zamnou...par metrov od krizovatky bol semafor...samozrejme cervena...scenar sa opakoval...vyliezol z auta, a rutil sa kumne...nastastie padla zelena , tak som pokracoval uz na parkovisko k tescu...kedze bolo pred vianocami, parkovisko bolo plne ludi a aut a kym sa pan rom nasukal do svojej polorozpadnutej brhliny, podarilo sa mi stratit vo vire zaparkovanych aut a ludi....takze asi tak nejak...vidno ze ludia su totalne prijebani...urobia chybu a este sa aj rozculuju ked im to niekto da najavo...davajte si pozor :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 7. Januára 2013, 16:28

Bohuzial tito idioti si vyslapuju aj na zeny, moja mama mala v BA taku skusenost, ze si daky bezkrky chcel skratit kolonu obehol ju po krajnici a chcel sa zaradit pred nu, ked ho nepustila tak na nu nielenze zacal vykrikovat ale este ju ponahanal polkou BA nastastie mama isla akurat na prepis na policiu tak ked chlapec zistil kam mieri, vzdal to...
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných