... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

ViktorDDD napísal:
a že prečo nenávidí Bratislavčanov celý zbytok Slovenska
Hugino napísal:Nemajú nás radi a pritom sem všetci chodia.....
 Ludia tu chodia za pracou, co je vsade vo svete normalne, ze sa ludia stahuju za pracou do vacsich miest. Len v BA to maju daktori jedinci problem prezit. To, ze dakto chodi MHD je skor vyhoda nie? Lebo pocuvam picovanie, ze su zapchy v meste (kvoli CPckarom) a v kazdom aute jeden clovek a Presporaci nemaju kadial jazdit. No a zrazu je aj jazdenie MHD a nechanie auta pod domom zle.
  Ludia tu chodia za pracou, co je vsade vo svete normalne, ze sa ludia stahuju za pracou do vacsich miest. Len v BA to maju daktori jedinci problem prezit. To, ze dakto chodi MHD je skor vyhoda nie? Lebo pocuvam picovanie, ze su zapchy v meste (kvoli CPckarom) a v kazdom aute jeden clovek a Presporaci nemaju kadial jazdit. No a zrazu je aj jazdenie MHD a nechanie auta pod domom zle.elegant047 napísal:Pretoze Bratislavcania sa zvyknu ozvat ze im nieco vadi.

Najviac ma hnevá, že aj keď človek chce, tak si nemôže prenajať parkovací box, lebo naša starostka si stojí za tým, že viac ako jeden box na domácnosť nie je možný, aj keď ten box je pre ZŤP (čiže free) a druhý by sa normálne platil.....
 Najviac ma hnevá, že aj keď človek chce, tak si nemôže prenajať parkovací box, lebo naša starostka si stojí za tým, že viac ako jeden box na domácnosť nie je možný, aj keď ten box je pre ZŤP (čiže free) a druhý by sa normálne platil.....ROKI49 napísal:To, ze dakto chodi MHD je skor vyhoda nie? Lebo pocuvam picovanie, ze su zapchy v meste (kvoli CPckarom) a v kazdom aute jeden clovek a Presporaci nemaju kadial jazdit. No a zrazu je aj jazdenie MHD a nechanie auta pod domom zle.

), takze situaciu tam velmi dobre poznam... Pred panelakom tam stalo nejedno auto (BA aj non-BA), ktore sa nepohlo nieze tyzden, ale mozno aj mesiac...
 ), takze situaciu tam velmi dobre poznam... Pred panelakom tam stalo nejedno auto (BA aj non-BA), ktore sa nepohlo nieze tyzden, ale mozno aj mesiac... S tými CP ma to dožralo, keď som videl, že 2 tie isté autá parkujú na 4 miestach už nejaký čas.......inak dobre si popísal Bruno, že po 17:00 sa okruh zväčšuje na 250m od domu....akurát pri nás je to aj 500-1000m keď vychytáš presne ten čas, lebo pred barákom máme vcelku veľké mäsiarstvo, čiže všetci zákazníci parkujú tu....
 S tými CP ma to dožralo, keď som videl, že 2 tie isté autá parkujú na 4 miestach už nejaký čas.......inak dobre si popísal Bruno, že po 17:00 sa okruh zväčšuje na 250m od domu....akurát pri nás je to aj 500-1000m keď vychytáš presne ten čas, lebo pred barákom máme vcelku veľké mäsiarstvo, čiže všetci zákazníci parkujú tu.... ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

voMacK napísal:Zajtra v noci budem v Pastike parkovat aj ja. Tak schvalne modru plecku najebem na parkovisko tak aby som nasral co najviac domorodcov...
Snad bude ta pajta rano vypadat ako ked som ju onehda otvoril o kamion...

(niesom prvý ani posledný, čo sa nechali trochu uniesť......)
(niesom prvý ani posledný, čo sa nechali trochu uniesť......)