... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

elegant047
Auto: e39 530i
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 18. Júna 2015, 13:27

ViktorDDD napísal:

a že prečo nenávidí Bratislavčanov celý zbytok Slovenska

Pretoze Bratislavcania sa zvyknu ozvat ze im nieco vadi. To mas to iste ako ked ti nieco zoberu, dobre vies kto to bol, zanadavas ze zlodeji cigansky a hned je z teba rasista. Sice vyrok je korektny, napriek tomu je to diskriminacne.

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 18. Júna 2015, 13:36

Hugino napísal:
Nemajú nás radi a pritom sem všetci chodia.....

Ono kvoli tebe tu nikto nechodi. :mrgreen: Ludia tu chodia za pracou, co je vsade vo svete normalne, ze sa ludia stahuju za pracou do vacsich miest. Len v BA to maju daktori jedinci problem prezit. To, ze dakto chodi MHD je skor vyhoda nie? Lebo pocuvam picovanie, ze su zapchy v meste (kvoli CPckarom) a v kazdom aute jeden clovek a Presporaci nemaju kadial jazdit. No a zrazu je aj jazdenie MHD a nechanie auta pod domom zle.

PS: Pred kokotmi CPckarmi a ich nadavanim si v pohode zastanem aj cloveka z BA, takze nie som jednostranny.
PS2: v BA neparkujem, takze mi to je v podstate ukradnute.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 18. Júna 2015, 13:40

elegant047 napísal:
Pretoze Bratislavcania sa zvyknu ozvat ze im nieco vadi.

Evidentne im vláda nevadí kedže o protestoch nepočúvam :D :D
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 18. Júna 2015, 13:45

zápchy v meste sú z viacerých dôvodov, všetko na CP zvaľovať nemôžme :wink: Najviac ma hnevá, že aj keď človek chce, tak si nemôže prenajať parkovací box, lebo naša starostka si stojí za tým, že viac ako jeden box na domácnosť nie je možný, aj keď ten box je pre ZŤP (čiže free) a druhý by sa normálne platil.....
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

asfethan
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 18. Júna 2015, 15:04

ROKI49 napísal:
To, ze dakto chodi MHD je skor vyhoda nie? Lebo pocuvam picovanie, ze su zapchy v meste (kvoli CPckarom) a v kazdom aute jeden clovek a Presporaci nemaju kadial jazdit. No a zrazu je aj jazdenie MHD a nechanie auta pod domom zle.

Ja som kupoval predch. auto aj kvoli tomu ze som uz nezvladal chodit MHD. V praci je urcity dress code a jazdit ked je vonku 38 stupnov tym starym Ikarusom kde bolo vnutri snad 45 bolo na infarkt. MHD by mala byt efektivna a pohodlna. No ked niekto vytuneluje este aj dvojite presklenie a klimatizaciu u novych vozidiel ktore maju obnovit vozovy park. Nuz, tak to potom vyzera... A pozostatky z vystavby metra su uz iba spomienky na utopiu reflektujuce smutnu realitu.

Tym chcem povedat ze je zbytocne hladat chybu v obcanoch a ich sposobe zivota. Kritizovat sa da snad len chybajuca ohladuplnost. Zlyhava infrastruktura ktora novym narokom uz nestaci. Je to prirodzeny jav, pocet ludi rastie a koncentruju sa tam kde je najvacsi technologicky boom. Zial statne podniky, urady a organy zda sa nie su dostatocne flexibilne aby dokazali infrastrukturu dynamicky vylepsovat.. Inak povedane, co sme si zvolili to mame.. :mrgreen:

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Júna 2015, 15:26

Hugino, CPckarov mas velmi "v zuboch" a Blavaci, ktori autom nepohnu mozno aj mesiac ti nevadia?! Par rokov som na DD travil 3-4 dni z tyzdna (neboj sa, svoje auto som mal v garazi :mrgreen: ), takze situaciu tam velmi dobre poznam... Pred panelakom tam stalo nejedno auto (BA aj non-BA), ktore sa nepohlo nieze tyzden, ale mozno aj mesiac...
Na druhu stranu viem, ze ked sa prislo pred 17:00, vzdy sa dalo najst miesto v okruhu 50-100 m od baraku a po 17:00 sa okruh zvacsil na 150-250 m... takze take hrozne to zase nie je... Najvacsi problem s parkovanim tam vyvolala byvala starostka, ktora par dni pred volbami nechala prestriekat parkovacie miesta popri ceste (Majernikova) a ich "inteligentnym" rozmiestnenim zredukovala pocet parkovcich miest na polovicu...
Hugo, druhy raz skus chvilu porozmyslat, nez nieco napises...

Hugino

Štvrtok, 18. Júna 2015, 16:46

Áno viem, reagoval som trochu expresívnejšie, ako by sa patrilo, mea culpa =; S tými CP ma to dožralo, keď som videl, že 2 tie isté autá parkujú na 4 miestach už nejaký čas.......inak dobre si popísal Bruno, že po 17:00 sa okruh zväčšuje na 250m od domu....akurát pri nás je to aj 500-1000m keď vychytáš presne ten čas, lebo pred barákom máme vcelku veľké mäsiarstvo, čiže všetci zákazníci parkujú tu.... ](*,)
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Júna 2015, 17:51

Zajtra v noci budem v Pastike parkovat aj ja. Tak schvalne modru plecku najebem na parkovisko tak aby som nasral co najviac domorodcov... :mrgreen:
Snad bude ta pajta rano vypadat ako ked som ju onehda otvoril o kamion...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 18. Júna 2015, 18:02

voMacK napísal:
Zajtra v noci budem v Pastike parkovat aj ja. Tak schvalne modru plecku najebem na parkovisko tak aby som nasral co najviac domorodcov... :mrgreen:
Snad bude ta pajta rano vypadat ako ked som ju onehda otvoril o kamion...

teraz si vyzval ľudí k činu :twisted: :smile:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Hugino

Štvrtok, 18. Júna 2015, 18:09

Ešte povedz gde a prídem sa ti podpísať na auto :twisted:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi

sineDko

Štvrtok, 18. Júna 2015, 23:30

Keby ste chceli zaparkovat na d1 na motoreste čataj tak... Skoda reci. Parkovacie miesta s obrubnikom, predne kolesa oprete. Auto trci do cesty. E39.

PAN BAAAAAca

Piatok, 19. Júna 2015, 01:29

Momentka zo vcera.. Neviem, ci bol vozickar, ale mental isto :D
Prílohy
IMG_20150617_193930.jpg
bmw e60 550i indivindi '07
bmw e63 650i '07
EX bmw e66 750li indivindi '07
EX bmw e60 545i '04
EX vw passat 3,2 '06
EX bmw e60 520i '03
EX bmw e46 323i '99

Simpson
Kraj: Košický

Sobota, 20. Júna 2015, 11:28

Hugino si chod dat poriadne studenu sprchu, lebo z toho tepla ti to uz uplne jebe na mozog

ako jebnuty vychodniar si na teba dovolim mat tri otazky :

1) uvedomujes si vobec ze pri stavbe panelakov nebolo pocitane s tolkymi autami na vchod? To iste o sirke parkovacich miest?

2) Si az taky genglavy ze ti robi kurva problem prejst 100 metrov naviac? Ja tiez musim parkovat cca 300 metrov od bloku ak nenajdem miesto a tiez sa nad tym nevzrusujem, prezijem to aj pocas lejaku...ak mi treba nieco nalozit/vylozit, tak na tu sekundu niekoho na parkovisku zablokujem a potom sa pracem do matere
Ak ti tych par metrov naviac robi problem a nebodaj mas svalovku na druhy den, tak staci povedat nam z vychodu, rozkradneme svoju rodnu hrudu este trosku viac a poskladame sa ti na masera

3) Bol si ty uz vobec niekedy za hranicou Bratislavy?

Na tvojom mieste si po tych hovnach co si tu vypustil, vyplachujem usta trikrat denne Savom

Hugino

Sobota, 20. Júna 2015, 12:31

Stanko, vypusti paru a ukľudni sa.

Za prvé, áno viem o tom a berem to na vedomie, ale keď sa niekto nevie trafiť medzi 2 čiary a plesne to presne do stredu, to už vidím ako problém.

Za druhé, nie nerobí mi problém prejsť sa aj trochu ďalej ako 5 metrov, lenže u nás je problém, ktorý som spomínal vyššie (veľká prevádzka) + je to jediné parkovisko pri baráku, ďalšie je asi 1000m ďalej a radšej si auto vidím, kedže z času na čas z áut mizli diely.

A za tretie áno, opustil som svoje rodné mesto......

To ako som sa vyjadril som trochu prehnal, uznal som to a ospravedlňujem sa, ale keď som si zase našiel ojebané auto od dilinka.....tak som vypustil trochu sračiek :roll:(niesom prvý ani posledný, čo sa nechali trochu uniesť......)
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 20. Júna 2015, 20:11

Hugino: Tak sa skus vyventilovat na dilinkovi co ti orajbal auto. Ten si to zasluzi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných