... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Le Gend napísal:Mne sa pacia taki, vecsinou starsi pani, co ked vidia, ze sa blizia k pomalsiemu autu a o pol minuty budu predbiehat, skontroluju v zrkadle, ci neplanuje niekto este rychlejsi predbiehat aj ich. A ked zistia, ze predsalen sa niekto blizi, fuknu sa do laveho pruhu pre istotu ihned, aby ich ten rychlejsi nahodou nezablokoval v ich planovanom predbiehani (takze zaplokuju preventivne oni jeho).
EBOLA napísal:bezna prax na dialniciach. idem si na tempomate 140, v dialke vydim 2 kamiony a za nimi auto (jeuplne jedno ake, ale malokedy to spravi felicia) priblizujem sa a mam na kakaovom venceku taky divny pocit. poznate to... vzdialenost sa zmensuje a ja dobieham "kolonu" ktora tam v 100-110 km parkujev dostatocne kratkej vzdialenosti sa ten autista rozhodne, ze uz nemieni cakat a tak zrychli na zavratnych 120 a oba kamiony predbieha.... jasne, ze ja musim ist na brzdy.... uz sa nad tym ani nerozculujem, teda pokial sa autista nerozhodne predbehnut aj dodavku ktora ide o 5km pomalsie a je tak 500m pred nami
EBOLA napísal:vo zvolene na obchvate bezna prax, ze rlci idu v lavom pruhu hlavne smer ZH... chcel by som aj obehnut z prava ale dalej odbacam do lava do centra. chalanovi takto dali pokutu, vraj obiehal zprava. keby v pravom pokracujem rovno mozem oponovat cajtom, ze ja som ho nepredbehol kedze debil ide mimomesto stale v lavom a ja sa predsa pred neho nezaradim?