... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 10:23

Miro Kovačik napísal:
http://www.topky.sk/gl/189022/1246453/FOTO-hrozivej-zrazky-na-D1--Maserati-a-Volvo-na-srot--toto-nemohol-nikto-prezit-#infopanel

co je to "Maserati Grant"? Daky novy model? :mrgreen: :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 10:34

V titulku článku mi chýba - ako už býva dobrým zvykom - slovo "luxusný".
t.j. luxusné Maserati a luxusné Volvo.

Alebo to redaktori používajú iba u vrakov starších než 15 rokov? Najčastejšie keď napíšu luxusné BMW, tak to je poväčšine E36 a v lepšom prípade E46.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 10:36

Na clanku na TOPky ma najviac fascinuje titulok "toto nemohol nikto prezit". A v clanku napisane ze nikomu sa nic nestalo.

Uroven TOPiek sa proste nezaprie. :-& :-&

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 12:25

Vysvetlite niekto rozumne ze PRECO to dal vedla mna? :DDD trolling toto fakt

fotka.JPG
EX - BMW E90 320d
Obrázok

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 12:45

toto sa mi stava bezne...nechapem absolutne
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Imi
Kraj: Košický

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 13:12

Aby bol v tieni... :D

Didymus
Auto: E63 630i

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 13:36

Imi napísal:
Aby bol v tieni... :D

Viac napravo bol lepsi tien :D
EX - BMW E90 320d
Obrázok

Imi
Kraj: Košický

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 13:43

No to ano.. Ale chcel byt blizko auta... :D

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 13:44

Ono poznám takéto čo tak parkuje jeho vysvetlenie - ked neparkujem osamote menšia šanca že ho ukradnú :D
ale tiež to nechápem
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 13:55

mozno to nieje vyslovene trestne ze ide pomaly, ale bezdovodne pomala jazda moze ohrozit plynulost a bezpecnost cestnej premavky. jednak tym, ze slimak na ceste vytvori kolonu v ktorej vela aut ktore zacnu predbiehat, nepozerat sa do zrkadiel, nedodrziavat odstup, a tak mozu vznikat rozne kolizne situacie a tym je ohrozena aj bezpecnost na cestenej komunikacii... . ziaden zakon vyslovene nezakazuje bezdovodne pomalu jazdu, lenze zakon nariaduje jazdit bezpecne a bezdovodne nenarusovat plynulost a bezpecnost cestnej premavky! dalsia vec pre slimakov... ides 90 on ide 50, lebo sa neponahla a robi zo seba curaka, ty ides po ceste ktoru poznas kde je povolena 90tka 90tkou, vyjdes napriklad spoza zatacky do ktorej nieje vidiet a jeb ho pred tebou slimak a ty flekujes ako kokot... jednoducho bezdovodne pomala jazda by mala byt istym sposobom sledovana policiou, pretoze neraz som bol svedkom vzniku koliznych situacii a dokonca a nehod sposobenych prave bezdovodne pomalou jazdou... je to obmedzovanie a v istych pripadoch aj ohrozovanie cestnej premavky ... tym ze idem napriklad 100 (co uz je priestupok) idem si kludne pomalsie auta predbehnem a ohrozujem niekoho ? nie ... ale ked niekto ide o 30-40 km/h menej, moze sposobit koliziu skor, ako ten co ide o 10 viac... a to nieje vyplod mojej fantazie ale skusenosti, jazdim 80 000 km rocne, a to co je na cestach na slovensku nieje snad nikde inde ...takisto ide napriklad do kopceka alebo po rovinke 60, a akonahle sa cesta zacne zvazovat dole tak prida (lebo setri kkt) a vacsinou prida prave ked ho niekto predbieha, a bez problemov aj ked ide auto oproti ... ja osobne to mam v riti lebo mam dostatok vykonu aby som ho predbehol aj tak , ale slabsie auto moze mat dost neprijemnu situaciu...

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 13:56

niektori maju radi harmoniu.. ak niekto je sam na parkovisku, tak zaparkuje vedla neho, nech je to pekne po poriadku :mrgreen:

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 14:39

gabikh: Hovoris mi absolutne z duse, sam by som to lepsie nenapisal :mrgreen:
aj ja radsej idem o 10 km/h nad limit ako 30 km/h pod limit... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a len na okraj - Tvojich tachometrovych 100 je realnych 96-97 a za to policajt neurobi nic a este zasalutuje :mrgreen:
prave taki curaci-slimaci najviac pindaju na "arogantnych vodicov v luxusnych BMW" - rozumej: normalne iduci clovek (MPR+10 tacho) na normalnom BMW, ktore (vacsinou) zdaleka nie je nove a uz vobec mimoriadne luxusne...
ono z pohladu toho slimaka to mozno vyzera relativne hrozivo - on ide tacho 50 (47 real) a ty ho ofuknes rozdielom >50 km/h (ides real 97, zbadas toho trolla a bud zablokujes alebo ho co najrychlejsie predbehnes a logicky pri predbiehani trochu pridas), potom sa necudujme, ked bude cely potentovany doma rozpravat aky pirat na BMW ho zase arogantne predbehol, dobre, ze ho do jarku nevytlacil... :mrgreen:
na bezdovodne pomalu jazdu existuje v policajnom sadzobniku sankcia:
Prekážanie v jazde rýchlejšie idúcim vozidlám a obmedzovanie plynulosti cestnej premávky - 30 €
Predchádzanie iného motorového vozidla, ak vodič svojou výrazne nižšou rýchlosťou obmedzuje iné motorové vozidlo idúce po diaľnici alebo rýchlostnej ceste - 60 €

len som este nepocul o pripade, kedy by sa tieto ustanovenia aplikovali... ](*,)

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 16:42

jazdim rocne >20000km. tiez jazdim o priblizne 5-10km/h rychlejsie lebo tacho. ked idem po okreske a za sebou vrtulku, 4kruhy, tuareg alebo kohokolvek kto sa evidentne ponahla tak nemam problem sa mu trosku uhnut ku krajnici popripade bliknem smerovkou aby vedel, ze o nom viem. ked predbieha dokonca pustim nohu z plynu a nez ma predbehne mam na tacho zhruba 90 a som pripraveny stupit na brzdu ak by vznikla daka situacia. keby sa ohladuplne na cestach spravali vsetci tak je pri cestach menej krizov. howgh

jkk
Auto: E91 330xd

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 17:19

EBOLA napísal:
jazdim rocne >20000km. tiez jazdim o priblizne 5-10km/h rychlejsie lebo tacho. ked idem po okreske a za sebou vrtulku, 4kruhy, tuareg alebo kohokolvek kto sa evidentne ponahla tak nemam problem sa mu trosku uhnut ku krajnici popripade bliknem smerovkou aby vedel, ze o nom viem. ked predbieha dokonca pustim nohu z plynu a nez ma predbehne mam na tacho zhruba 90 a som pripraveny stupit na brzdu ak by vznikla daka situacia. keby sa ohladuplne na cestach spravali vsetci tak je pri cestach menej krizov. howgh

:thumbup:

za toto sa podpisujem a malo by to byt vyucovane v autoskolach...ked sa mne niekto uhne vzdy podakujem blinkrami, ked vidim ze sa niekto ponahla, tiez ho pustim...clovek nikdy nevie kam a preco sa tak ponahla...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 20:31

a takisto niekedy nevies preco ide niekto pomalsie ako stovkou :mrgreen: su ludia co chodia rychlejsie aj co pomalsie. Dolezite je spravat sa tak aby som bol ohladuplny. Ked idem pomalsie nemal by som ist po strede cesty aby ma nik nemohol predbehnut napr.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných