... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti... (Octávie a pod...)

Nedeľa, 3. Februára 2013, 18:46

oktavka je drziak, za celu dobu do nej nemusis vrazit ani korunu, len tankujes naftu :D

btw tak polroka dozadu ma zobrala astra v Bertotovciach cez plnu ciaru lebo som siel pomaly zjavne (je tam povolena 70, isiel som troska nad limit), nasledne som ho dobehol pri Spiskom podhradi na dialncii, isiel 70 kokotron.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 3. Februára 2013, 20:54

Kua chlapi co mate furt s octami :D
To ze na nich jazdia hovada je tym ze je to po fabii asi najrozsiernejsie auto na SK, tak jasne ze ho ma plno debilov a je ich plno aj firemnych. A inak neni to zle auto, moju mam asi 10 rokov podla tacho cez 250k a za tu dobu sa pokazili veci radovo v eurach inak len bezna udrzba. Kupoval som za peniaze za ake idu teraz E90, 60 so 100x lepsou vybavou a uvazoval som ze neskor kupim E46 co stale vtedy o cca 200 000Sk viac, ale tak so si ju oblubil ze pocka asi na este nevyrobnenu 5 dverovu stvorku alebo f10.
A aspon v MT vidim skor piratov na vymrdanych e30 a spol.

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Pondelok, 4. Februára 2013, 06:49

sysell napísal:
...A aspon v MT vidim skor piratov na vymrdanych e30 a spol.

Pozor, nezamienat si s piratmi na Octach, toto su pirati s dusou.

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 4. Februára 2013, 07:55

ja to mozem jebat, do pice, kokoti su na celom svete ale ich najvyssia integracia je vo VW grupe, teraz ma zobral v odbocovacom pre jedno auto sharan z prava, kebyze sa nepozriem nahodou do prava tak buracka cez celu bratsku a este vytrubuje kokot. kebyze mam zahnuty pravy a nie lavy blatnik tak to donho este stocim.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 4. Februára 2013, 13:17

Viem že toto nie je asi správna téma ale musím to tu napísať preto, že už ma riadne serú naši cestári každý deň trafím niekde nejakú jamu ale nie hoci akú ale takú že mám pocit, že som v nej nechal koleso toto je moja prvá zima s BMW a mám taký pocit, že pôjdem dať po zime skontrolovať geometriu a nápravu a budem musieť vymniť pol nápravy. Zatiaľ nič nehrká ale auto dostáva riadne rany a som už z toho naozaj zúfalý.

dodo555
Auto: e30 318i cabrio

Pondelok, 4. Februára 2013, 19:45

kubog napísal:

Pozor, nezamienat si s piratmi na Octach, toto su pirati s dusou.

:thumbup: =D> :mrgreen:

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Utorok, 5. Februára 2013, 17:36

Igmaus napísal:
Viem že toto nie je asi správna téma ale musím to tu napísať preto, že už ma riadne serú naši cestári každý deň trafím niekde nejakú jamu ale nie hoci akú ale takú že mám pocit, že som v nej nechal koleso toto je moja prvá zima s BMW a mám taký pocit, že pôjdem dať po zime skontrolovať geometriu a nápravu a budem musieť vymniť pol nápravy. Zatiaľ nič nehrká ale auto dostáva riadne rany a som už z toho naozaj zúfalý.

kamo, toto je ešte len prvá fáza :D počkaj jak si povedia, hmm, ako len ušetríme, všade nasypú kamienkov a kamienkov a až potom si zanadávaš :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Igmaus

Utorok, 5. Februára 2013, 21:08

Uz tu mam aj co som predpovedal ked idem cez spomalovac 15km/h alebo trochu viac tak mi nieco chrupe v prednej naprave alebo to robi aj ked prejdem rychlejsie cez nejaku priehlbi u na ceste takze v blizkej dobe servis dufam ze to uznaju ako zarucnu opravu.

bruno75

Utorok, 5. Februára 2013, 21:33

A ak nie, tak si nafoť tie blbé diery, na ktorých si si rozmrdal nápravu (a ktoré ako predpokladám nie sú označné) a môžeš skúsiť žiadať škodu od správcu cesty. Čaká ťa celkom pekný a dlhý boj, ale občas aj motyka vystrelí. Konečne, ak sa nikto neozve, tak sa situácie v tomto bananistane bude iba zhoršovať. Ale to už je OT...
A aby som napísal aj niečo k veci: Včera som šiel po rakúskej dialnici a ani tam nie sú svätí... pár aut sa mi strčilo do pruhu akoby nemali späťáky. Najviac ma ale dožral jeden kamion (viem, že kamiony sú kapitola sama o sebe) - idem niečo málo cez 140, asi 80-100m za autom predo mnou (ktore islo o máličko rýchlejsie ako ja), kamion si zmyslí, že chce predbiehať iný kamion a drb ho do tej medzery predo mnou, šak nevadí, že sa mi tam vtrepal sotva 90-kou... Keď som ho vytrúbil, ešte po mne blikal... a prelička na záver, ťahač mal SK značku MA...

Igmaus

Utorok, 5. Februára 2013, 21:37

Cital som o tom clanok a ked tochce clovek uplatnit u spravcu ciest tak je to dost zlozite musi to byt viditelne poskodenie musi zavolat policajtov ktori to zdokumentuju a na zaklade toho sa to da vymahat je to dost dlha cesta to nepripada do uvahy...

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Streda, 6. Februára 2013, 11:56

servis ti to neuzna, a od spravcu cesty by sa to dalo vymáhať jedine tak že ti to pneumatiku aj rozrazí,. zavolaš policajtov tím to zdokumentuju, pri rozbitej naprave (uvolbnenej) ti možu povedať že to bolo niekde inde alebo dlhodobym opotrebením

Igmaus

Streda, 6. Februára 2013, 23:08

Preco by mi servis neuznal ked mam auto v zaruke a mam niekde v naprave nejaku volu? Na dodavke mi uz menili dva krat lozisko v kolese bez problemov...

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Streda, 6. Februára 2013, 23:46

Ložisko je myslím trocha iné, malo by niečo vydržať, na autahc to pohode drží aj 250 tisic, naprava určite tolko nie.
Mali by to uznať keby boli napravy zle urobené, zle utiahnuté, výrobná vada alebo keď je niečo poddimenzované, keď máš zaruku 4 roky a do 160 tisíc a po 3 rokoch a 150 tisic kilometroch ti odíte spojka tak ti ju zo záruky dávať nebudú

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Streda, 6. Februára 2013, 23:57

bruno75 napísal:
a prelička na záver, ťahač mal SK značku MA...

a pokracovalo to MPICI nie? :mrgreen:

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Štvrtok, 7. Februára 2013, 13:32

Páni, asi idem predat svoje auto, jedna Octa RS ma asi dala, nerozdycham to :mrgreen: Dajte si FullHD, inak prd videt.
Ja som zacinal na 4ke, v polke kamiona som musel ubrat plyn (neviem ci on isiel na plny knedel, ale mal som nervy lebo islo oproti uz auto)
Za kamionom som hodil 5ku, lebo som nevedel ze sa chce nahanat (preto aj to spomalenie v 23 sekunde), tak som ju tam nechal, inak si myslim, ze by to zrychlovalo kusok lepsie, predsa len od 110-120 na 5ke nic moc, ale tak bolo to viacmenej vyrovnane. :mrgreen: Ma tam 17kW navyse, takze...
To posledne auto som uz nechcel davat, zas nejsom kokot aby som pred zatackou predbiehal.
Ale paci sa mi, ako sa tam cavo v 160tke skrabal na hlave, jak lazo plazo :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 215 neregistrovaných