... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

blavak1
Auto: zx-10r
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti... (Octávie a pod...)

Pondelok, 28. Januára 2013, 13:43

Berte to s humorom... Každý si kupi to na co ma.
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 28. Januára 2013, 14:02

blavak1 napísal:
Berte to s humorom... Každý si kupi to na co ma.

=D> Presne tak...

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Januára 2013, 14:20

No lenze vtip je v tom, ze niektori ludia si radsej kupia novu fabiu social, ako za +/- tu istu cenu ojazdene slusne auto a este im aj na servis a dalsie vydaje ostane.
Inak co sa fabie tyka, je v nej menej miesta nez vo felde.

Užívateľov profilový obrázok
Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Januára 2013, 15:00

Páni keď už sme pri tých fóbiach tak dnes ráno som išiel do TN smerom od Trenčianskej teplej bola kolóna autá si držali odstup ale fóbia predo mnou sa stále lepila na auto ktoré išlo pred ňou podľa toho ako išiel ho chcel stále obehnúť (neviem načo keď pred ním išlo ďalších X áut) ale asi sa bál neujazdeného snehu v strede ceste. Keď sme sa dostali na začiatok TN tak tam je dvoj prúdová cesta závodník na fóbii začal všetkých obiehať auto plávalo po celom jazdnom pruhu keď zrazu spoza mňa sa vynorila ďalšia fóbia a začala naháňať tú prvú a takto išli za sebou asi 3 metre od seba cez pol mesta kto je z TN tak vie v akom hroznom stave boli cesty cca okolo 7 ráno. Takže môžem len potvrdiť to čo dávno hovorím sú to experti na tých škodovkách ](*,)

blavak1

Pondelok, 28. Januára 2013, 15:17

RTG napísal:
No lenze vtip je v tom, ze niektori ludia si radsej kupia novu fabiu social, ako za +/- tu istu cenu ojazdene slusne auto a este im aj na servis a dalsie vydaje ostane.

Mamina sestra dala zosrotovat corolu 1.6 +doplacala asi 6000 a kupila yarisku 1.0. Corola bola v dobrom stave... Sice je blondina ale aj tak ju nechapem.. Fobia je proti tomu ferarri :wink:

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Januára 2013, 16:01

RTG napísal:

Casto je problem v tom ze ludia aj ked kupuju drahsiu vec a samozrejme sa nevyznaju (nie kazdy ma technicke vzdelanie, ci zaujem o techniku/auta) maju na salame sa poradit / nastudovat si nejake zakladne fakty.

Cize to dopadne aj tak ze kupia nejaku hrcu lebo sused tiez kupil (a podobne "chytre" argumenty na kupu) a potom len potichu nadavaju.

Darkness
Auto: X5 3.0D

Pondelok, 28. Januára 2013, 16:43

jararak napísal:
darkness, neviem o co ti ide ale sedel si vo fabii?

fabia 1 - posed, max 10km za volantom, viac som nezvladol ba->ke, to uz sme stali kazdu hodinku na precadzku, naspet som chcel ist vlakom.
fabia 2 - posed, sta latrina, uz len vyrezane srdiecko vo dverach chyba
prepac, ale mal som ich dost a viem ich porovnat (aj vw polo a sandero), naproti tomu mi e46 nepride nejaka extra kusovka

no popici este tu zacni porovnavat auto nizsej strednej triedy ci co to je s autom strednej triedy ... a nie vo fabii som nesedel a? ani mi to nechyba... e46 ani e39 nie su chutovky su to stare auta bez nejakej hodnoty ...

blavak1: co je na yariske zle ??? ma ju aj moja frajerka a je s tym spokojna... ked to auto clovek pouziva na to na co to bolo vyrobene neni problem .... clovek ktory ma do 160-170cm si tam pohodlne sadne a ked s tym jazdis len po meste neni problem... neobmedzuje ta to tak ako vacsie auta. som jej povedal ze ked chce kupim jej vacsie auto a nechce mozno by akurat ten motor vymenila za 1,33 ci aky to ma objem ... ked budeme mat dieta ...chce nechce dostane vacsie
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

blavak1

Pondelok, 28. Januára 2013, 16:56

Já s tým nemám problém. Je to každého vlastna vec.

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 28. Januára 2013, 17:15

asi nechapete jeden fakt ... ak človek potrebuje auto max. kazdy den do prace 10km hore dole nebude si kupovat BMW ale investuje radšej do fabie. Lebo budme uprimny jej servis nestoji takmer nič oproti BMWčku ... a pride mi smiešne porovnavať fabiu vs. bmw to je ako porovnavať garzonku s 10 izbovou vilou a vyčítať garzonke jednu izbu :-k keby necestujem dlhe trate tak ani BMW nemam a fabia mi bohate stači ale v tomto faktore zvitazil komfort a bezpečnosť a hlavne už jemna nedovera v kvality fobči kt. mimochodom zvladala 1500 km cesty bez prestavok a problemov a tiež to bola HTP .. a btw. momentalne BMW stoji pred domom lebo zas štrajkuje a neštartuje a fabia? po 2 tyzdnoch bez akychkolvek problemov naskočila na jeden šup :D

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Januára 2013, 17:33

jararak píše:
darkness, neviem o co ti ide ale sedel si vo fabii?

fabia 1 - posed, max 10km za volantom, viac som nezvladol ba->ke, to uz sme stali kazdu hodinku na precadzku, naspet som chcel ist vlakom.
fabia 2 - posed, sta latrina, uz len vyrezane srdiecko vo dverach chyba

ja som raz isiel na firemnej fabii z LM do BA a spät, no nohy ma bolely este dva dni :smile: na otcovom cliu tiez nevydzim dlhsie ako 2 hodiny soferovat...dva roky dozadu som na auto.sme.live jazdil na novej Fabii, Fieste, Kii Rio, Toyote Yaris a Chevrolete Aveo a ani v jednom som si nemohol najst optimalnu polohu na soferovanie proste su to auta urcene do mesta a nie na dlhe trasy....tak ich tak treba brat a nechodit na nich viac ako 50km :mrgreen:
DarkBeast: ak mas 320D tak sa ani necudujem ze strajkuje :-" :D
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

blavak1

Pondelok, 28. Januára 2013, 18:33

Ak máš 1.2 tak sa necudujem že naskocila, :D

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 28. Januára 2013, 20:03

v yarise som sedel a porovnaval ho, je v nom viac miesta ako vo felicii a ta sa mi vidi vecsia ako fabia
argumenty kupit si fabiu lebo vyjde lacnejsie ako bmw, chalan z klubu dochadza z Po do Ke, denne teda 50km smerom jednym a nasledne spet, spotrebou sa to nevyrovna, jeho 320d ma o 1,3l mensiu spotrebu ako htp.
e46 a e39 nemaju hodnotu? zaujimave, pre mna ma hodnotu aj vaz 2001 aj skoda 120l, hlavne ak sedim vnutry, ide to aspon na 2 valce a vonku prsi.

kebyze mam uz sahnut po nizsej triede, siel by som do opla
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

auto111
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Januára 2013, 20:11

K Fabii tolko ze to nie je vyhra (to je este slusne napisane) to auto nevynika v ziadnom smere (povedzme extra spolahlivost, extra bezpecnost, jazdne vlastnosti a tak). Skoda sa kupuje tradicne zo zotrvacnosti. :idea:

Osobne (ak by so mnejaku vlastnil) by mi najviac vadilo ze Skodovky (z beznych aut) sa asi najviac kradnu ci uz cele alebo casti ako svetla (a pod).

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 29. Januára 2013, 07:20

spravil som 700km bez prestávky vo felicii - úplne v pohode, tých istých 700km v staršej fieste (neviem označenie, r.v.98) a tiež to bolo v pohode, na danú triedu celkom dobrý komfort, a potom 200km vo fabii, a mal som dosť . . .
a tak na porovnanie, jeden sused kúpil na šrotovné fabiu a druhý thaliu, ten s fabiou doplácal cca 7tis. a nemal tam takmer nič, ten druhý doplatil necelých 6tis za thaliu, má tam klimatizáciu, hudbu, el. okná a ešte kopu ďalších vecí, a v tej thalii sa mi sedelo lepšie ako vo fabii
takže nie že by boli fabie zlé autá ale za tú cenu čo za to pýtajú je to nič moc, ale ajtak je to na slovensku überauto
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Darkness
Auto: X5 3.0D

Štvrtok, 31. Januára 2013, 02:28

nema hodnotu som myslel tak ze nejaku velku napriklad jeden co predava ciernu e46 330i za 8,5tis e :D
a nad tym ze vas vo fabii alebo v niecom podobnom bolia po 2h nohy sa cudovat netreba kedze tie auta neboli na to vyrobene .... na nieco take sa pouziva 5er-7er :thumbup:
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných