Vopred sa ospravedlnujem za dlhsie "rozpravky" ale pre istotu som to napisal takto aby bolo jasne oco mi ide.
Poprosim Vas aby ste ma dali do obrazu, popripade ma upresnili ak sa mylim.
Na auto si mozem dat v podstate vsetko co mam zapisane len v technicaku,
tzn ze ak mam povolene kolesa 17,18 a na aute su z vyroby 17 ku ktorym nemam
ziadny certifikat (karticku/papier) co je mi jasne nakolko to je schvalene vyrobcom auta
aj nim dodavane tak asi nieje potreba ale co ak mam zaujem o ine disky ktore sice su velkostou
rovnake ako su zapisane v technicaku napr. tie 18 len od nich nebudem mat certifikat. Mozem ich dat?
Osobne si myslim ze ano pretoze znacka diskov v technicaku nieje a rozmer bude sediet tak by nemal byt problem.
Dalsia vec je taky stresny spoiler/kridlo (dachspoiler) ktory od vyroby na aute nemam tzn ze nieje ani zapisany
v technicaku a preto sa pytam ako to je ked si dam original od znacky auta ktory maju v ponuke sice sa mi nepaci
ale podstata veci je ta ci mi k tomu daju nejaky certifikat s ktorym to pojdem dat zapisat do technicaku alebo len namontuju
a tymto haslo ? Myslim si ze mi daju ten certifikat a budem si ho musiet ist zapisat. Pytam sa preto aby som
nahodou nekupil nieco kde ten certifikat nahodou nebude (z ebay) a nevyhodil zbytocne peniaze. Ten spoiler co chcem
je znackovy , je sucastou asi komplet body kitu ze sa neda od nich len tak kupiit 1 diel a ked ano urcite to nebude
cena ako na ebay a je samozrejme znackou schvaleny nakolko snou spolupracuju - ziadny home tuzing
Nechavam Vam priestor na vyjadrenie sa k mojim otazkam kvoli ktorym nespavam. Nech sa paci a dakujem