... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:zla tema, presun si to do pokecu.dik
pibi napísal:no ano, sorry. malo to byt zaradene niekde inde. mozem to ja nejako presunut?
tak este doplnim otazku..
kto ma e46 316i, co tankujete? lebo ja mam v technickom napisanu 95ku ale v servisnej knizke odporucaju 98ku.
A co hovorite na OMV Carrera 100? Dava ju niekto do toho motora?
Martin46 napísal:radsej si priplat za spravny olej a pravidelnu vymenu
WhiteE39 napísal:Pocul som o probleme na niektorych pumpach, ze maju zle naciachovane pocitadla a moze sa stat ze natankujes dajme tomu 50 litrov a na pocitadle je o 5 litrov viac. Ked sa tym nezaoberas, si to vobec nemusis vsimnut. Ide o to ze v tomto pripade udajne prevadzkovatel pumpy vinu nema, lebo to ma na starosti priamo dodavatel paliva, ale ci sa oni tam nejako s prevadzkovatelom kešujú? Ani boh nevie. Tak či tak bacha a ak mate možnosť si to nejako odsledovať, tak si na to dajte bacha. Neviem konkretny priklad, ale udajne bola reč o OMV.
WhiteE39 napísal:Ja mam dobre skusenosti s naftou Shell. Auticko si tak spokojne pradie s nou.A este mam aj nejake tie body na darcek pre drahú...
Pocul som o probleme na niektorych pumpach, ze maju zle naciachovane pocitadla a moze sa stat ze natankujes dajme tomu 50 litrov a na pocitadle je o 5 litrov viac. Ked sa tym nezaoberas, si to vobec nemusis vsimnut. Ide o to ze v tomto pripade udajne prevadzkovatel pumpy vinu nema, lebo to ma na starosti priamo dodavatel paliva, ale ci sa oni tam nejako s prevadzkovatelom kešujú? Ani boh nevie. Tak či tak bacha a ak mate možnosť si to nejako odsledovať, tak si na to dajte bacha. Neviem konkretny priklad, ale udajne bola reč o OMV.