... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zdenko napísal:ja som zatial nic ine nerobil iba pumpara a to uz som zamestnany par rockov a nie iba v jednej firme. poviem ti to takto: to co si napisal o tych 50 a 5 litroch je niekoho velky vymysel lebo kazdy stojan na kazdej pumpe (neviem ako jurki a pod...) pravidelne sleduje sl. metrologicky ustav a este pravidelnejsie ho kontroluje firma zaoberajuca sa servisom stojanov. to ze ludia su tupi a nevedia kolko sa im zmesti presne bezinu do nadrze tak to je v poriadku ale poviem ti jeden priklad! ja a urcite este vela ludi vie ze taka Fóbia ma v papieroch pisany iny objem nadrze ako je to naozaj, odchylka tam je cca 5 litrov.
nehovorim ze sa neda odrbkavat, ale neda sa to ukor zakaznikov a nerobi sa to ani na ukor cerpacky. prote sikovnost! amen
kenedy_e46 napísal:ak myslis ako vedlajsiu cerpacku tej istej znacky a aj tak rozdielna kvalita produktu tak to mozu byt hlavne spinave nadrze. ta ma tiez svoje intervaly kedy sa komplet vycistia. potom to moze byt aj to ze do niektorych produktov sa pridavju aditiva rovno do uz natankovanej cisterny ako odchadza s plnicky. a ked sa to urobi v zlom pomere tak je to tak ako jea zla kvalita nafty na jedne cerpacke a na druhej vedla je brutalne rozdielna oproti inej cim to moze byt? napr. nadrzami alebo neviem co
ancaaa napísal:potom to tak vyzera aj po meste same m3ky sa prehanaju![]()
316i napísal:Ja mám dobrú skúsenosť s OMV carrera 100, keď to natankujem do svojej 316i, tak mi to ťahá ako M3, aspoň mám taký pocit..., takže tankujem v Poprade už len toto.