... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
belowzero napísal:Noo sak na jednej strane spravit 4modely e 36 to bude super
maiki napísal:maco chces si to vymenit![]()
![]()
Kraken, bodaj by tam kazdy chcel mat svoje auto, aspon by bolo z coho vyberat, a ked uz sme pri tom, ja by som si aj to tvoje vedel predstavit, nejak to naaranzovat
urcite tam nebudu same E36, ani viac ako ostatnych, ale je ich tu najviac, takze... uvidime, bolo tu uz pisane, chceme aby si kazdy prisiel na svoje :) ci fanusik E30 alebo nejakej peknej sedmy
salat napísal:Kraken, to vobec nebola katastrofa, to bol skor RAT styleNahodou, viem si to auto tak ako tam bolo predstavit vo vhodnom prostredi aj na kalendari.
jeden taky napad, ako pisete, je tu kopa E30 / 36 a podobne. Co keby sa z viacerych fotiek vyskladala jedna kolaz, nieco na sposob:
http://www.fallert.us/images/projects/s ... ollage.jpg
Nemusi byt na vertikalne pruhy, ale trebars A stlpik od toho, strecha odtial, svetla odtial... bolo by to fakt klubove auto, z kazdeho nieco a skoro kazdy by tam nasiel to svoje
PS - ak by nahodou bol zaujem o seriovu E91 po-facelift, kludne sa ozvitezatial stale cukrik (ved ma len 1500km
)
Kraken napísal:šuhaj a to ako myslíš že nedávať tam E39 diesel v Mpackete?a to ti nieje jedno či je na fotke nafťak alebo bendziňak? premňa zamňa nech to ani motor dnuka nemá ale hlavne nech to na fotke dobre vyzerá
ja si myslím že Maiki s fotografom už budú vedieť ako to nafotiť, my tu nič lepšie nevyšpekulujeme, treba im len zohnať fjané bawory v blízskosti BA
Kraken napísal:šuhaj a to ako myslíš že nedávať tam E39 diesel v Mpackete?a to ti nieje jedno či je na fotke nafťak alebo bendziňak? premňa zamňa nech to ani motor dnuka nemá ale hlavne nech to na fotke dobre vyzerá
ja si myslím že Maiki s fotografom už budú vedieť ako to nafotiť, my tu nič lepšie nevyšpekulujeme, treba im len zohnať fjané bawory v blízskosti BA
patres napísal:Maiki , inak mozes zopar fotiek spravit na zraze, podla mna bude z coho vyberat. Pripadne zober zo sebou aj fotografa.