... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Vlado Behun napísal:Viktorko: napisal som, ze snahu pustit sa do takehoto produktu si kazdopadne cenim, a kalendar si rovnako kupim.
Tiez trocha fotim, a viem, ze to nie je vobec jednoduche, viem, ze nie stale fotky dopadnu podla planu, nie stale spolupracuju vsetky zlozky, s ktorymi sa dopredu pocita.
Na druhu stranu viem, ze maiki mal plany aj na ine skvele kompozicie fotiek (aj na tie ikriminovane), ktore podla vsetkeho nevysli, jedna trocha aj mojou vinou, ..... no toto je forum, a nazor sa tu vyjadrit moze.
Vazim si aj maikiho postoj.
Next year mozno mozeme zacat na kalendar mysliet skor, a verim, ze vysledok bude stat za to :-)
Vlado Behun napísal:Viktorko: napisal som, ze snahu pustit sa do takehoto produktu si kazdopadne cenim, a kalendar si rovnako kupim.
Tiez trocha fotim, a viem, ze to nie je vobec jednoduche, viem, ze nie stale fotky dopadnu podla planu, nie stale spolupracuju vsetky zlozky, s ktorymi sa dopredu pocita.
Na druhu stranu viem, ze maiki mal plany aj na ine skvele kompozicie fotiek (aj na tie ikriminovane), ktore podla vsetkeho nevysli, jedna trocha aj mojou vinou, ..... no toto je forum, a nazor sa tu vyjadrit moze.
Vazim si aj maikiho postoj.
Next year mozno mozeme zacat na kalendar mysliet skor, a verim, ze vysledok bude stat za to :-)
salat napísal:ono, vzdy sa najdu vrtaci a kedze nic nie je dokonale, najde sa kopa ludi co len kritizuje. Ja som rad ze sa vobec takyto pocin uskutocnil a ze tomu niekto venoval svoj cas a energiu. Tych 15Eciek za kalendar tiez absolutne neriesim a pre mna za mna, nech by boli vyrobne naklady aj 5E, ide o to podporit dobru vec. Fotky su OK, 100krat lepsie ako sa cely rok kukat na "exotic cars", "alpine wonderland" alebo "world of chocolate" ... (Playboy kalendar nemozem, mame doma deti)