... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zelo ml. napísal:samozrejme bez komparzistov
maiki napísal:wow, tie kola su superstoji za uvahu totok... este nie je vybrata, mame uz par kusov, ale nic iste... dik za foto , mame nad cim rozmyslat
andy_m napísal:update![]()
![]()
tmava karbonova folia na kapote, streche, kufri, na vonkajsich spatkach a naopak svetla karbonova folia na difuzori a vpredu v "usmeve" bude v priebehu buduceho tyzdna
a bez ohladu na to, ci si moju e90 vyberies ci nie: viem ponuknut TLAC tych kalendarov u kamarata v cechach za cenu, o ktorej som si absolutne isty, ze schova do vacku aj tu najlepsiu ponuku, co si dostal na slovenskustaci dat mi nejake parametre k tomu na preposlanie a necham ho urobit rozpocet
JozefSvob napísal:Dakujem, je krasna, ale chce to stale zmenu, priorita bude dat prec chromove listy a dat tam cierne v laku + ciernufoliu na zadne okna.
SmartBastard napísal:Nebol si stym v Ivanke? Andrej mi hovoril ze tam bola 330 co chce carbon na kaputu, strechu a kufor. Ja som tam bol v piatok na obed....
zelo ml. napísal:opatrne,..to je moja priatelka
mtechnik napísal:vela peknych bmw bolo teraz na histocupe na ringu od E21,E30 M3, M6, 635 CSI, E36 ... Aj tam by sa dalo pekne pofotit, skoda ale ved aj na 2013 bude treba kalendar.