... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
maiki napísal:dnes o 22:00 prve fotenievsetko plati, vsetko je vybavene, povolenie mame
XaeroIFBB napísal:necital som uplne celu temu ale len cisto osobny nazor co by sa mne pacilo : e21, e30, e36, e46, , e34, e39, , e32/e38, z1/z3/z4/z8, rada8, rada6(rok 80-86),x3/x5, a nieco z ostatnych ako napr. e90, e60, e65, atd.
ale predpokladam ze vy uz mate vyriesene co chcete a ako to chcete takze... ale opakujem sa to je len moj skromny nazor
tomasbmw napísal:z tychto fotiek nemoze ist do kalendara ani jedna okrem uzivatela e46coupe...
ked uz nieco fotite tak to nefotte pred domom s popolnicami, pripadne inymi napismi...nech to nejak vyzera
Maco napísal:Maiki ale zas tak by som to neriesil ze povedat si ze ked to ma paket a 19ky kola tak to je hned lukrativnejsie, podla mna aj 3ky ci 5ky bez paketu a napriklad na takychto decentnych diskoch by tiez museli byt, nemusime tam mat len uplne brutal vsetky auta rovnake ze paket, paket paket a taaak, keby ne tak som sa popripade mylil a tento komentar je viac ako nevhodny a nevsimaj si ho