... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
patres napísal:
Bo tam mam mail schranku na SPAM z FB a z BMWklubu![]()
dracik.bmw napísal:To moze kazdy povedat![]()
![]()
R0nnIe napísal:Ono tie siete su dobre v tom, ze sa clovek moze skontaktovat s ludmi s ktorimi nieje stalom kontakte a to ze si tam moze urobit fotoalbum a publikovat niejake fotky zazitky a podobne. No ale najhorsie je to, ze vela ludi si to neuvedomuje a stava sa na tom zavisli a zabudaju ze to nieje realita a beru to ako dalsi svet alebo neviem co. No ale v konecnom dosledku je to dobry byznis, ktory zaraba obrovske peniaze, urcite by som sa nenahneval keby som facebook alebo hoci aj pokec vlastnil
cretino napísal:
neviem co je na tom pravdy, ale aj som prednedavnom cital, ze facebook je rocne v strate okolo 300 mil USD (nakup hardveru,..) a ze preco sa to vsetko robi? skuste si predstavit, ako mnozstvo informacii maju majitelia, pripadne z druhej strany tajne sluzby a podobni ludia co sa k tym informaciam dostanu.. v jednom baliku sa nachadzajuce cele zivotopisy, kto, co, kedy, kde a ako urobil - fotky realnych ludi pooznacovanych v albumoch a k nim cez statusy a komentare cely zivotopis a kazdy den daneho cloveka![]()
Milosss napísal:Myslis ze nejakeho tipka z CIA alebo odkial zaujmaju obycajni ludia ako my? keby sme tu boli vsetci mafiani, prevadzaci a podobne, nepoviem ani slovo, ale takto