... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:
Ja hovorím z reálneho sveta, lebo s tým robím![]()
![]()
![]()
Pežot napísal:A to čo predvádza EU parlament je tiež len ťahanie motúzikmi veľkými firmami
voMacK napísal:Cize ak to spravne chapem, tak vy dvaja ste spoluzodpovedni za to, ze sa secko okolo nas jebe hej?![]()
voMacK napísal:Cize ak to spravne chapem, tak vy dvaja ste spoluzodpovedni za to, ze sa secko okolo nas jebe hej?![]()
BranoMW napísal:Ano, odhalil si nas. Jedina moznost ako to odcinit je uz len ze budeme bojovat za svetovy mier.![]()
chicago napísal:http://ekonomika.sme.sk/c/7287605/bmw-zvolava-do-servisu-priblizne-16-miliona-aut.html
O tomto nevie niekto niečo bližšie?
ViktorDDD napísal:a tak ako tlačiarne sa zosypú mesiac po záruke, aj moderné autá sa začnú tak poriadne jebať po tej záruke
Gorgi napísal:
Tie sa j*bu uz v zaruke
elegant047 napísal:Mozem potrvdit ze tie lacne tlaciarne sa strasne kazia a neda sa na ne spolahnut. Kupil som mame kvalitnu a drahu tlaciaren od HP nakolko mama potrebuje vela tlacit, odvtedy mam pokoj. Tlaciaren za tento rok okolo tych 15.000 stran vytlacila a tlaci aj dalej bez problemov alebo zavahania. Toner ma kapacitu na 10.000 stran a meni sa sucasne aj selenovy valec.