E39 do cieľa nedôjde, stačí si pozrieť jeden z trailerov. Nechutne ju rozbijú, pričom takmer drbne z nadjazdu na Briana, no ten to na jeho Skyline zvládne, veď ako inak... Vidno, že pri natáčaní šetrili aj na Mpakete (riadna skladačka), veď bohvie koľko tých E39 rozdrbali.
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
prave som sa vratil z tohoto "trhaku"...to bmw rozjebu ako cigansku hracku...skoro som sa rozplakal a este ked som v nom videl toho smiesneho cernocha (nic proti cernochom a podobne) tak som nemohol... ale bola tam v zabere jedna veeelmo pekna 8r...ale asi len cca 2 sekundy... inac film dost bieda...normalne dali dokopy F&F 1 a F&F 2...
vo všeobecnosti,keď sa motorista pozrie na techniku ,výzor a jazdné vlastnosti BMW a napríklad Nissan GTR tak sa musí len zasmiať.Kazdé auto bolo na niečo vyrobené a tá E39 je tam smiešna.zbožňujem BMW ale som realista.
Človek ktorý za svojím autom pojde až za brány pekiel pretože jeho duša ovládla moju mysel.
BMW G05 40i BMW G01 M40i BMW F15 40d EX Ford mondeo mk4 BMW E91 318d EX BMW F07 530d EX BMW E61 530DT A/T EX BMW e53 4,8is EX BMW e53 4,6is EX BMW e36 323i coupe EX BMW e30 325i coupe EX BMW e34 520iA sedan EX BMW e46 323i sedan EX