... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
VLADKY242 napísal:Jj len cez tyžden nemal čas som. Kabel z anteny je preč. Antenu nemožem dať dolu bo tam nieje folia na okne
Mimo napísal:No však si ho mal trochu prilepiť aby sa netočilno hej, ten prvý som robil skoro clý deň kým som došiel na to ako to napasovať. ten druhý bol už za chvílku hotovýteraz večer som ho zbúchal. ešte som zaistiť káble čo idú z repráčiku aby sa nehctiac nepotiahli lebo potom sa aj posunie vnútro teda naklonenie repráku. keby sa mi to stalo tak by som to musel zas celé rozoberať. ale to je tak ako so všetkým. keď to robíš prvý krát tak hrôza. ráno som to hodinu len rozoberal. teraz by som to mal za chvílku
![]()
vlastne dnes som rozoberal 3 repráčiky. aj ten nový čo som si doniesol padol za obeť
VLADKY242 napísal:No však si ho mal trochu prilepiť aby sa netočilAle fakt pekna pracička
Mimo napísal:Fuu tak to neviem teda ako kde a hlavne ake afto. To zvladneš aj sam bez problemov:D ja som už teraz spokojný. zadné ovály hrajú pekne čo do basov aj výšok. úplny rozdiel oprosti originálom.a aj tieto malé výškače inak hrajú![]()
vladky kolko sa pýta tak približne v servise za výmenu termostatu? lebo na to si už netrúfam![]()