Streda, 21. Októbra 2009, 07:00
Diky moc. Budem sa snazit vysvetlit co chcem, prosim neukamenujte ma za to. Takze:
Mam automaticke dotahovanie okien a doble lock (aspon predpokladam ze sa to tak vola, po zamknuti auta klucom sa pri otvorenom okne neda otvorit zvnutra). Kufor mi neotvara ani nezatvara cele auto, ak vsak otvorim/zatvorim auto klucom vo dverach, otvori/zatvori sa mi aj kufor.
O co mi ide:
Rad by som, aby som auto dokazal otvorit/zatvorit klucom a dialkovym, mat pomocou dialkoveho automaticke dotahovanie okien a aby sa mi dal odomknut/zamknut aj kufor.
Ked som cital navod k tomu centralu, po stlaceni zamknutia ma 20sek. impluz na dotiahnutie okien.
Este jedna poznamocka:
Pocul som, ze musim strihnut nejake kable, aby sa mi riadiacka nezblbla lebo sa bude bit s dialkovym a odpali sa mi to. Neviem co je na tom pravdy.
Preto poprosim vysvetlit, ako to zapojit spravne aby mi vsetko fungovalo a hlavne aby som nic nepodrbal. Neviem aku mam riadiacku na central, ak pomoze VIN, poslem, nie je problem.
Dakujem este raz, som rad ze sa tu nachadzaju ludia ktori su ochotni mi pomoct priblizit sa k snu.
-
Prílohy
-

We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited