... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
VLADKY242 napísal:Rozmysli ako by si chcel to spraviť.Možno hej .Teraz ti to neviem ešte povedať
Mimo napísal:To sa dohodneme čo a ako .Takže na svetla teda.Ale budu stale svietiť ked budu dvere otvorenedáme to na interiérové svetlo. tak ako na tom videu. ked budem mať vnútri už led tak by to malo byť OK. ale ešte aj to,že ked budem tento mesiac meniť svetlá tak to nemusíme robiť teraz.či to nebude problém tých pár káblikov by som zapojil potom pri výmene svetiel?
no však uvidíme či pôjdeš v sobotu preč alebo nie. ak by si aj išiel tak by sme sa bud ráno stretli alebo potom až večer. ja vydržím v BA dllho![]()
VLADKY242 napísal:To sa dohodneme čo a ako .Takže na svetla teda.Ale budu stale svietiť ked budu dvere otvorene
Mimo napísal:EE kružky pôjdu aj vtedy ked vypneš vnutorne svetlo.Ked zapneš parkovačky vnutorne svetlo ee nepôjde:roll: porozmýšlam, ale myslím že by mi to nemalo vadiťprípadne keď vypnem vnútorné osvetlenie tak aj oni sa vypnú nie?... a potom ked zapnem parkovačky tak interiér nepôjde a parkovačky hej.. tak je?
Mimo napísal:Hej bude svietiťbo ty len vypneš svetlo vypinačom:roll: hmm prečo pôjdu krúžky ked vypnem vnútri svetlo? to nebude napojené na seba? šak ked odomknem auto zasvieti aj vnútorné aj vonku, ked nanastúpim tých 30s tak znasne aj vnútri svetlo aj AE ...