... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:Takže vychutnavať si pomaly všetko čo porobíš na svojom brmbrmjj ale ani to by som zas nechcel.. v momente by som mal celé auto prerobené a hotové. potom by som nemal na čo šetriť a špekulvoať... vela tunerov tak robí,že dokončí auto a už keď prestane baviť tak predá... ja si svoje chcem užiť na dlhšiu dobu. takže pekne postupne
Mimo napísal:Však teraz svetla pomaly budeš aj ty riešiťjasné.. postupne sa tešiť zo všetkého ( heh len nie moc z pokazených vecí ) ale aspoň máš prečo kupovať novéono je to tak všetko nové je vzácne,parádne a tak... napr. z toho čierneho interiéru sa neteším ako predtým... aj ked je fasa. proste viem,že kebyže urobím celé auto naraz tak to by ma prestalo baviť po mesiaci.a celé auto...
Mimo napísal:Ma to interierove svetlo zapojene .Však už sa to tu rozoberaloozaj vladky, takto by sa dalo?
http://www.youtube.com/watch?v=Z2_D8xwuhs4
celkom sa mi to lúbi...to má asi napojené na interiérové svetlo (lebo na konci ked odomkne a nehá tak, potom zhasnú) ale neviem ako sa robí ten fade efekt ked sa to zosilňuje a zoslabuje postupnejak sa to dá?