... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
VLADKY242

Sobota, 15. Marca 2008, 00:00

Mimo napísal:
:D no ako spokojný som ale čakal som menšiu cifru :( teda ty koki toto bola riadna pálka...

no dojmy... ako prišiel pred auto hned som videl,že je doluu 8) a zboku tiež vidno... podla chalana až moc, podla mňa akurát. narýchlo som meral a okolo 3cm to je. zajtra detajly... červené brzdy pekne svietie spod kolesok, parádička...brzdy zatial nič moc heh ale to príde časom :twisted: nooo a radenie je brutaaaal... ide tuhšie, teda čo sa týka komfortu tak mínus ale to radenie ja paráda. jaaj šupa. lúbi sa mi to. heh termostat... jaaaj som nechápal ako mi kúri auto :lol: :lol: a teplota pekne v strede stále :wink: a to lakovanie pozriem detajlnejšie zajtra...

čo sa týka tvrdosti pružín, nie je to také hrozné, pohodička. ako to drží na ceste som neskúšal, na to je moc mokro :lol:
Konečne afto začalo kuriť ked už konči zima :lol: No zmeraj kolko je dole.Musi lepšie držať na ceste ved je dolu :lol: Brzdy si musia sadnuť platničky pomaly ich prebrus :wink:

Mimo
Kraj: Trnavský

Sobota, 15. Marca 2008, 00:05

VLADKY242 napísal:
Konečne afto začalo kuriť ked už konči zima :lol: No zmeraj kolko je dole.Musi lepšie držať na ceste ved je dolu :lol: Brzdy si musia sadnuť platničky pomaly ich prebrus :wink:

:D nevadí.. frajerku mám zmrzlinu... však aj dnes sme išli po seneckej ceste (až také tvrdé to nebolo) a frajerka furt kúrila... a ja furt otváral okno :lol: len keď som dal na max.rýchlosť tak začalo to trochu smrdieť... :? čo to je sakriš? predtým to nerobilo...

a ozaj, servo mu hučí keď točím volantom, že vzuuum :lol: :lol: vymením olej?
a ešte niečo som chcel ale som zabudol :lol: :lol:
ozaj, ako je dolu tak sa mi lepšie nastupuje..ale starším osobám to bude robiť problémy :lol:

VLADKY242

Sobota, 15. Marca 2008, 00:08

[quote="Mimo"]:D nevadí.. frajerku mám zmrzlinu... však aj dnes sme išli po seneckej ceste (až také tvrdé to nebolo) a frajerka furt kúrila... a ja furt otváral okno :lol: len keď som dal na max.rýchlosť tak začalo to trochu smrdieť... :? čo to je sakriš? predtým to nerobilo...

a ozaj, servo mu hučí keď točím volantom, že vzuuum :lol: :lol: vymením olej?
No servočerpadlo skus vymeniť olej .Huči len ked naplno maš vytočene :?: A aky smrad to bol :?:

Mimo

Sobota, 15. Marca 2008, 00:12

No servočerpadlo skus vymeniť olej .Huči len ked naplno maš vytočene :?: A aky smrad to bol :?:[/quote]

no hučí aj ked len točím. neviem či to tak má byť alebo nie, ale skôr nie :oops:

smrad? hm neviem to opísať... niečo pripálené :lol: asi je bávo hotové z toho teplého vzduchu :roll:

VLADKY242

Sobota, 15. Marca 2008, 00:16

[

no hučí aj ked len točím. neviem či to tak má byť alebo nie, ale skôr nie :oops:

smrad? hm neviem to opísať... niečo pripálené :lol: asi je bávo hotové z toho teplého vzduchu :roll:[/quote]No nemalo by hučať ked trocha potočiš :lol: Smrad skomtroluj si vodu alebo sa na povozok niečo prichitilo :lol:

Mimo

Sobota, 15. Marca 2008, 00:18

:? no uvidím... teraz sa budem spamätávať z tej sumy :shock: kokoos by som sa chcel vidieť keď mi to zahlásil... čakal som 4, max 5t :?

VLADKY242

Sobota, 15. Marca 2008, 00:22

Mimo napísal:
:? no uvidím... teraz sa budem spamätávať z tej sumy :shock: kokoos by som sa chcel vidieť keď mi to zahlásil... čakal som 4, max 5t :?
Srdcovy infarkt :lol: :shock: tak kukal si :lol:

Mimo

Sobota, 15. Marca 2008, 00:28

VLADKY242 napísal:
Srdcovy infarkt :lol: :shock: tak kukal si :lol:

No myslíš,že bolo vela? vlastne len farbu musel zohnať... ostatné len robota :roll:

Mimo

Sobota, 15. Marca 2008, 10:37

práve som pozrel tie stré platničky a fakt neboli tak staré :D keď zoderiem tieto taxary tak ich dm s kludom môžem dať naspäť... predné sú febi a zadné ferodo. paul dobre hovoril,že platničky boli nedávno menené keď mi auto pedával :wink: tak mám aspoň do zásoby ND :lol:

VLADKY242

Nedeľa, 16. Marca 2008, 00:06

Mimo napísal:
No myslíš,že bolo vela? vlastne len farbu musel zohnať... ostatné len robota :roll:
Vela ako vela je to dosť roboty :wink: Predne brzdy yadne brzdy, pružiny komplet termostat, ešte malovanie :wink:

Mimo

Nedeľa, 16. Marca 2008, 00:10

:D joo už to neriešim, stálo to za to. i keď koženka na páčke sa začína hore trhať...m na prd to upevnil, nechal tam ostrú hranu a už to ide, ale na to sa pozriem... a ešte sa mi zdá maska moc vnútri... chcelo by to dopredu... :? mám pocit,že by nemala byť tak vnútri :roll:

VLADKY242

Nedeľa, 16. Marca 2008, 00:13

Mimo napísal:
:D joo už to neriešim, stálo to za to. i keď koženka na páčke sa začína hore trhať...m na prd to upevnil, nechal tam ostrú hranu a už to ide, ale na to sa pozriem... a ešte sa mi zdá maska moc vnútri... chcelo by to dopredu... :? mám pocit,že by nemala byť tak vnútri :roll:
No aj ja budem meniť kožu na pake balimu :lol:

Mimo

Nedeľa, 16. Marca 2008, 00:15

VLADKY242 napísal:
No aj ja budem meniť kožu na pake balimu :lol:

:D čo stojí taká sranda?

VLADKY242

Nedeľa, 16. Marca 2008, 00:18

Mimo napísal:
:D čo stojí taká sranda?
No tak to neviem ja som vyčenčoval s Blackom :lol: Nik nemal všetko bolo natrhnute vždy :wink: :lol:

Mimo

Nedeľa, 16. Marca 2008, 00:23

](*,) moja ešte nie je taká hrozná... možno to aj urobím keď sa donútim... kua dnes som našiel jeden spomalovač kde som šuchol spodok.. aby ho cestári jebali.. kurňa

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 224 neregistrovaných