... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:Konečne afto začalo kuriť ked už konči zima:D no ako spokojný som ale čakal som menšiu cifruteda ty koki toto bola riadna pálka...
no dojmy... ako prišiel pred auto hned som videl,že je doluua zboku tiež vidno... podla chalana až moc, podla mňa akurát. narýchlo som meral a okolo 3cm to je. zajtra detajly... červené brzdy pekne svietie spod kolesok, parádička...brzdy zatial nič moc heh ale to príde časom
nooo a radenie je brutaaaal... ide tuhšie, teda čo sa týka komfortu tak mínus ale to radenie ja paráda. jaaj šupa. lúbi sa mi to. heh termostat... jaaaj som nechápal ako mi kúri auto
![]()
a teplota pekne v strede stále
a to lakovanie pozriem detajlnejšie zajtra...
čo sa týka tvrdosti pružín, nie je to také hrozné, pohodička. ako to drží na ceste som neskúšal, na to je moc mokro
VLADKY242 napísal:Konečne afto začalo kuriť ked už konči zimaNo zmeraj kolko je dole.Musi lepšie držať na ceste ved je dolu
Brzdy si musia sadnuť platničky pomaly ich prebrus
Mimo napísal:No aj ja budem meniť kožu na pake balimu:D joo už to neriešim, stálo to za to. i keď koženka na páčke sa začína hore trhať...m na prd to upevnil, nechal tam ostrú hranu a už to ide, ale na to sa pozriem... a ešte sa mi zdá maska moc vnútri... chcelo by to dopredu...mám pocit,že by nemala byť tak vnútri