noo ten plast som mal dolu... ale ten bordel bol už asi v alternátore ( už niečo hliníkové tuším) aaa ešte som sa chcel spýtať čo je za nádržku či čo, hneď pri alternátori? niečo oil tam je písané
:roll: noo ten plast som mal dolu... ale ten bordel bol už asi v alternátore ( už niečo hliníkové tuším) aaa ešte som sa chcel spýtať čo je za nádržku či čo, hneď pri alternátori? niečo oil tam je písané
Nadobka na servo olej asi mysliš tak za alternatorom čierny gulaty uzáver
aha, no to bude určite ono. zdal sa mi ten uzáver aj od oleja trošken akurát som aj pozrel vodu v chladiči. neviem prečo ale je jej viac ako minule a olej je stále skoro na max... takže aj po 3000km celkom pohoda
aha, no to bude určite ono. zdal sa mi ten uzáver aj od oleja trošken akurát som aj pozrel vodu v chladiči. neviem prečo ale je jej viac ako minule a olej je stále skoro na max... takže aj po 3000km celkom pohoda
To je dobre ked je olej ako ma byť potom netečie a motor nepapa olej
jj aspoň že tak... noo ale minule som počúval,že ked na volnobehu dám na 4t a pustím plyn tak mi búcha dolu... alebo praská, skoro jak na wrc neviem či to je dobre...
:D jj aspoň že tak... noo ale minule som počúval,že ked na volnobehu dám na 4t a pustím plyn tak mi búcha dolu... alebo praská, skoro jak na wrc neviem či to je dobre...