... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal::lol: aale v ktorej? pozriem u nás. možno budú vedieť objednať. ked nie objednám cez net do dobierku a hotowo
balino napísal:cobru mi ani nespominaj!som bol blby a skaredy a ma nahovorili na philipsy stretavacky ze tieto vsetci beru 1300sk zaruka pol roka ze svietia na bielo trochu do modra...som vahal lebo tam boli take iste co svietia len na bielo ze 700sk zaruka dva roky...hovorim si kvalita je draha zobral som tie za 1300sk vsetci sa mi smiali ze take kupuju do warburga za 300sk...po ani necelom roku sa jedna vypalila takze reklamacia nic...uz len xenon nic ine neriesim a ked sa naserem dam aj do blinkrov
Mimo napísal:nom dnes to bol zážitok:
išiel som do autodielov a pýtal som si strieborné philipsky do smeroviek. pozeral na mňa jak puk,že čo chcemzjavne nemal šajnu čo chcem. akurát došiel týpek a počul ma. a hovorí mi,že chod tuto dozadu do dvora. tam máme. predavač kuká že STRIEBORNE?
a on že hej. idem do zadu a tam schovaný že TUNING SHOP
skoro som skapal
![]()
u nás v GA
![]()
o tom som nevedel. vraj to majú asi mesiac otvorené. a kuk PHILIPS SilverVision 398Sk. parádička
BlackMW napísal:ja som kupoval do H1 ELTA za 370.- sk par. Maju to v M&G.
Sklo je do modra ale svietia uplne na bielo a raz za rok odisla jedna tak ma netankovalo,
nahradne som mal strcene v dialkacoch hh..
Mimo napísal:čo aj buzino zháňa?heh čo majú v GA bude v blave na každom rohu niee?
GOOSE528 napísal:Jaky Buzino som ti ja?![]()
Kedy ides do BA? Mohol by si mi fakt jedny kupit
Mimo napísal:kup aj mne 2 pary za tu cenu diknom dnes to bol zážitok:
išiel som do autodielov a pýtal som si strieborné philipsky do smeroviek. pozeral na mňa jak puk,že čo chcemzjavne nemal šajnu čo chcem. akurát došiel týpek a počul ma. a hovorí mi,že chod tuto dozadu do dvora. tam máme. predavač kuká že STRIEBORNE?
a on že hej. idem do zadu a tam schovaný že TUNING SHOP
skoro som skapal
![]()
u nás v GA
![]()
o tom som nevedel. vraj to majú asi mesiac otvorené. a kuk PHILIPS SilverVision 398Sk. parádička