... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Autor témy
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Bezpecnostna kamera

Pondelok, 14. Októbra 2013, 18:34

chlapy potrebujem kupit vonkajsiu bezpecnostnu kameru na rod.dom, ale mam v tom gulas..

Nasiel som tuto kameru zo zaznamom na 32GB SD kartu , ma rozlisenie len 640x480 a dokaze uchovat max 2dni zaznamu, neviem vobec aka je to znacka a aky obraz moze produkovat..
http://www.zabezpecenia.sk/zaznamove-ka ... ne-videnie

Potom som nasiel na alze celkom schopnu fullHD , ale ta zrejme nie je samostatna a potrebuje rekoder.. a vela kablov by som musel tahat co je ties dost nevyhoda. http://www.alza.sk/airlive-od-2025hd-d331425.htm

Moze mi niekto poradit 1 kameru do max 300eur ktora :

bude mat nocne videnie do min 15m
aspon HD rozlisenie
uchovavat zaznam aspon 5 dni
Online sledovanie obrazu (nie je podmienka)
jednoducha instalacia

je taketo daco realne do 300e?

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Re: Bezpecnostna kamera

Nedeľa, 20. Októbra 2013, 17:47

Skus sa poobzerat po nejakych LAN kamerach. Tie by mali splnat tvoje poziadavky. Napojis to na nejaky PC alebo server. Davno som nieco cital o nejakej D-Link kamere, ktora ma aj detektor pohybu a vtedy nahrava, posiela foto, si upozorneny na to aj e-mailom a kopec inych veci, ak ju pripojis do netu, mas do nej pristup odvsadial, nastavis si odosielanie nahravaneho videa alebo fotiek na FTP a pod. Zasa kamera, kt. nahrava na SD kartu, si nemyslim, ze je moc stastne riesenie. To ak budes chciet mat tu kameru niekde vyssie, budes lozit hore pre kartu kazdu chvilu? Dalej taka kamera je urcite napajana bateriami, coz je tiez nic moc. U LAN kamery sa da napr. pouzit napajanie POE prostrednictvom ethernet kabla.

Ta druha, co si nasiel, vyzera schopne. Len to pripoj na comp/server a hotovo.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

ice.blade

Nedeľa, 20. Októbra 2013, 18:02

naco server naco pocitac, slahne to na nvr ale je dost dolezite vybrat si spravny typ kamery a pri tom plati pravidlo cim viac investujes tym to budes mat lepsie, inak neorientuj sa na videa z youtube na konkretne vyrobky pripadne na fotky ale skor pozeraj prakticke testy a porovnavanie... co sa tyka nahravania na SD tak si priprav 128GB SD kartu bo vela kamier dodnes nevie H264 pripadne inu lepsiu kompresiu ajked je to v popise

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 20. Októbra 2013, 18:06

My pouzivame kamery od firmy axis vacsina z nich ma infravidenie, pohybovy senzor , megapixel rozlisenie a je to asi to najlepsie co sa da u nas kupit su lan kamery podpora poe je samozrejmost taktiez mozes natiahnut kabel aj priamo do nej to uz podla typu k tomu nejaky synology stci aj 1tb si myslim a mas vystarane len cenovo je to trosku dost drahsie .....bereme to z canex.sk skus pozret my bereme drahe priemyselne exterierove kamery do nasich systemov ale mozno najdes daku lacnejsiu urcenu pre rodinny dom ....synology sa da zriesit do 200e a mas ktomu odvsadial pristup a kopu nahrateho zaznamu..... Plus synology mozes vyuzit ako ftp server alebo na ine somariny.....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

//MPower
Autor témy
Auto: BMW F82 ///M4

Pondelok, 21. Októbra 2013, 10:23

nasiel som toto , nepotrebujem nic profi , toto by mohlo stacit? este by som dotoho dokupil 1000GB HDD s 24/7 prevadzkou.
http://www.spionsvet.sk/e-1172-2-kanalo ... -set-2hk1-

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných