... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:TiTAN napísal:BMino napísal:bavo36 napísal:A co hovoria na BMW uchylku vase zeny, frajerky, milenky?
Nevadi im to?
Mojej trochu ano, ale ked soferuje, tak je spokojná. Minule zobrala zakrutu šmykom (na prachu). Zo zaciatku to bol nekontrolovatelny smyk, ale zvladla to super. A vodicak ma 2 mesiace
mna ked raz zbuzerovala, tak som ju chcel na mieste vysadit![]()
a potom druha sa ma pytala ci mam radsej auto alebo ju...
tazka odpoved
"jasne ze auto, to sa nechova ako k...."
odvtedy sa mi neozvala
alu napísal:Ja neviem balit babu na auto neni moj stil.Ked som doma na slovensku tak auto nechavam doma a furt chlascem.Ale aj tak sa o neho bojim ho niekde nechat odstavene.
Minule som iba prechadzal cez centrum k babke a cigani vitiahli mobilne telefony a zacali fotit ako besny.A potom si predstav co by sa stalo ak by som ho tam nechal odstaveneho.Na taketo ucely mam doma ´´hrasok´´skodu 1000.
Maleho necham vo dvore,zoberem hrasok a som tam najvacsi frajer v meste..XD..
alu napísal:Ja neviem balit babu na auto neni moj stil.Ked som doma na slovensku tak auto nechavam doma a furt chlascem.Ale aj tak sa o neho bojim ho niekde nechat odstavene.
Minule som iba prechadzal cez centrum k babke a cigani vitiahli mobilne telefony a zacali fotit ako besny.A potom si predstav co by sa stalo ak by som ho tam nechal odstaveneho.Na taketo ucely mam doma ´´hrasok´´skodu 1000.
Maleho necham vo dvore,zoberem hrasok a som tam najvacsi frajer v meste..XD..