... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bavo36 napísal:A co hovoria na BMW uchylku vase zeny, frajerky, milenky?
Nevadi im to?
Mojej trochu ano, ale ked soferuje, tak je spokojná. Minule zobrala zakrutu šmykom (na prachu). Zo zaciatku to bol nekontrolovatelny smyk, ale zvladla to super. A vodicak ma 2 mesiace
BMino napísal:bavo36 napísal:A co hovoria na BMW uchylku vase zeny, frajerky, milenky?
Nevadi im to?
Mojej trochu ano, ale ked soferuje, tak je spokojná. Minule zobrala zakrutu šmykom (na prachu). Zo zaciatku to bol nekontrolovatelny smyk, ale zvladla to super. A vodicak ma 2 mesiace
mna ked raz zbuzerovala, tak som ju chcel na mieste vysadit![]()
a potom druha sa ma pytala ci mam radsej auto alebo ju...
TiTAN napísal:BMino napísal:bavo36 napísal:A co hovoria na BMW uchylku vase zeny, frajerky, milenky?
Nevadi im to?
mna ked raz zbuzerovala, tak som ju chcel na mieste vysadit![]()
a potom druha sa ma pytala ci mam radsej auto alebo ju...
tazka odpoved
HADE2D napísal:najviac sa mi pacie te ktore ked posadis do starej petelice rv 89-95 tak si myslia ze je to oooomnoho drahsie auto ako oktavia
ale veruze je pravda ze na Etricku vacsinou zensku nezbalite
dovod je vtom ze to vazne nerozozaju od zigulaka
mne vzdycky povedia ze " jee ake pekne strieborne auticko"
alebo som uz pocuj aj " CO OJEBAVAS, TAK TOTO URCITE NENI TO AUTO CO SI DONIESOL PRED TROMA MESIACMI
zeny su proste zeny treba ich pravidelne kazdy vecer trestat a vsetko bude v pohode