... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Solty napísal:Ja dám niečo múdre od našeho plešatého boľševika pána prof.Ing. Viktora Ferenceya.Csc:
"rozprával som sa na konferencii, s pánom zastupujúceho KIU (ešte nestála), a povedal mi, že veď načo budeme z Ázie nosiť svojich inžinierov, veď zamestnáme Vašich"![]()
Nič v zlom, ale s BMW to bude podobné: "otročina", majú strach s postkomunistickej špionáže a predávania know-how, čo by dal Mercedes za love kebyže pozná najnovšie technológie BMW
Kallon napísal:
mas pravdu tak 50/50, prve roky tu budu Nemci na manazerskych a koordinatorskych poziciach, kym zistia ze ci sme schopni nieco riesit aj sami. riaditel zavodu a OPS manager pravdepodobne dlho budu Nemci, ale na tie nizsie koordinatorske sa dostanu aj nasi. bezna prax aj skusenost z automobiliek a ich dodavatelov.
... ale ludi na linku nebudu vozit a platit Nemcov! <----TOTO je naša budúcnosť![]()
... no, ale zase pijeme dopredu!
voMacK napísal:v kazdom pirpade si ta, ci ona vlada na tom postavi svoju nasledujucu volebnu kampan, ze kolko oni do pici vytvorili pracovnych miest a kolko penazi naliali do nasho HDP, pritom zas velka cast zisku [a teda dani] sa preleje do materskej firmy, ktora ma sidlo niekde v piciach v danovych rajoch, kde zaplatia HK....
a to nehovorim o tom, ze takato praca vytvara velmi malu pridanu hodnotu..ale tak, ci onak velky benefit bude aspon to, ze kopa ludi na vychode dostane pracu, co im fakt prajem [a dam ruku do ohna, ze nasi pocerni spoluobcania sa tam do prace opat hrnut nebudu]
mexican napísal:No schválne, kúpil by si si auto o ktorom by si vedel, že ho skladali farební z východu? S vedomím, že polka vnútornosti bude rozkradnutá ešte predtým než auto opustí fabriku?
mexican napísal:No schválne, kúpil by si si auto o ktorom by si vedel, že ho skladali farební z východu? S vedomím, že polka vnútornosti bude rozkradnutá ešte predtým než auto opustí fabriku?
jankode napísal:Nám by to iba pomohlo, ľudia sú ochotný pracovať, bez investícii tu bude ešte väčšia chudoba. A hlavne každá investícia pomáha rozvíjať región.