... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Re: automat sucasne plyn a brzda.

Štvrtok, 16. Júla 2009, 20:56

matyson napísal:
tak bol tam troska rozdiel v konikoch,ale mal som aj nahovno air filter,sisku tesne vedla motora,siska bola viac horuca ako motor,uz som to ale napravil,air box som dal naspet a dal som mu darcek KN.Hnet sa auticku lepsie dycha.

No ja som tiez dnes daval sisku ale..este som hu neodblokoval od motora ale idem natom popracovat motor hned ide lepsie do otacok...No tie Fiaty idu dobre ma to 150koni a 5 valec..Dal natom dole jedneho co ma 325i E36 coupe :-k
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

diLucca

Piatok, 17. Júla 2009, 07:13

tak ale hgt ta nemusi hnevat, si mal smolu na jedneho z mala co mal talianske kone v kondicii,
obycajny automat nie je dobry na sprint, mne tiez usiel zo startu kamos s 850 sa zakusol a vystrelil, mne auto podradilo az par sekund po starte

matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Júla 2009, 09:22

dracik.bmw napísal:
No ja som tiez dnes daval sisku ale..este som hu neodblokoval od motora ale idem natom popracovat motor hned ide lepsie do otacok...No tie Fiaty idu dobre ma to 150koni a 5 valec..Dal natom dole jedneho co ma 325i E36 coupe :-k

325 dal dole,to dufdam myslis diezel.Ja som 325 i mal a poviem ten motor toci krasne,myslim ze lepsie ako 328.Davas sisku,musis to poriadne oddelit,ale ked si vsimnes vacsina zostava,alebo sa vracia k airboxu daju tam super filter.Na mojej ex 328iAtour.som mal sisku az pod ladvinkov.Super zvuk a super tahalo.

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Piatok, 17. Júla 2009, 19:11

No nebol to Diesel ale benzin E36 325i coupe...CO pod ladvinkov a to si tam ako napchal to by som teda rad spachal aj ja si tam dal neaku predlzovaciu trubku...a kde si zobral tolko placu na sisku pod ladvinkama? :-k
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Júla 2009, 20:19

dracik.bmw napísal:
No nebol to Diesel ale benzin E36 325i coupe...CO pod ladvinkov a to si tam ako napchal to by som teda rad spachal aj ja si tam dal neaku predlzovaciu trubku...a kde si zobral tolko placu na sisku pod ladvinkama? :-k

bola tam hadica obalena dakou tepelne odolnou paskou,ako tam narvali tu sisku to neviem,ja uz som to tak kupil.Ani neviem kde sa auticko podelo,ja som ho predal do LM,ten potom do Zarnovice ten zas do popradu ci mikulasu.Pozrel bi som si ako to tam bolo.Jedno je iste na fore neni 328ia touring.Niekto ma super auticko a clenom neni.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 225 neregistrovaných