... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Auto snov? No ja by som chcel auto ktore by bolo bezpecne. Dnes je tolko hlupakov na cestach ze az no... Ak auto tak take co mna a moju rodinu co najlepsie ochrani ak sa stane nejaka nehoda. V tomto by som to videl asi na nejake Volvo XC90 kludne D5 ale aj 2,4i + LPG. A kebyze mam peniaze tak si kupim OT-64![]()
lupo napísal:od decka to bolo F40. potom sa mi splnil sen a ked som mal zhruba 13 rokov som sa v nom viezol. a odvtedy ho chcem este viac.
lupo napísal:
tak F40 som si sice zatial nekupil, ale na bezne jazdenie a kvoli kociku som poriesil:
moje druhe auto (na vyblbnutie) bude carrera 997 turbo / turbo S. atmosfera v E92 M3 je sice super, ale kick od dvoch turb, brzdy a vyvazenie carrery je uplne uplne inde. tak drzte palec, verim ze uz takto o cca rok mi jedna bude hovorit pane.
M1R3C napísal:U nás v dedine má jeden Porsche 911 4s 2011 mexico blue fóliu oriho obla červená farba...Žena jeho má cayenne diesel 2011 čierny a toho týpka brat má panameru turbo čiernu...Tolko k tým porsche :-) ....Ale môj sen aby so msa vrátil k téme je určite Alpina b12 alebo 740ia e38 a Bentley Continental gt
Patqooo napísal:Ja odkedy som videl ako decko Beverly Hills 902 10, tak snívam o Porsche 911,presne takej istej,čiernej ako mal Dylannenormálne krásne auto...
A ešte sused u babky mal Tatru 613,párkrat ma v tom viezol a stále som bol strašný frajer keď som nastupoval alebo vystupovalto boli časy sakra ...
Petooo napísal:Tento sen mam uz zopar rockov a pochybujem,ze sa zmeni