... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Tubular napísal:Pezot: Pri tych vysokych vykonoch ti moze byt jedno ci to ma o par koni viac alebo menej, a naco ti je maximalka o 3 alebo 4 kmh vacsia ako veyron? Vyuzil by su ju niekde? Len na to aby si mohol povedat ze mas najrychlejise auto..?
a odkial mas ,ze BV je od talianov
a inac najrychlejsie auto maju amici
birki napísal:
raz to zazit.. ale najradsej v ciernom :)
si to predstavte ze nieco taketo by sa stalo na bratislavskej krizovatke.. oranzova zelena :) a takto by som tomu utal ach jaj. tak by sa mi prekvilo medzi nohami D:D:D::D
ONdr3j napísal:pezot ale mna nezaujima porshe (aj ked nemam nic proti porshe vo svojej garazi), tu sa bavime o aute snov a nie co sa najviac oplati (alebo sa mylim?) a moje naj aute je bugatti veyron
a ak vy by ste neboli ochotny dat za to auto tolke prachy tak to nieje moj problem lebo ked uz mate "zbytocnych" 40 mil na auto tak urcite nebyvate v garzonke ale uz mate nejaku tu vilku, mozno 2 + chata (aj ta chata je vacsia ako normalne domy) a pod veci
a pepo za telefon by som urcite tolko nedal ani keby diamantami obsypany (co asi aj je) aj ked 40 mil a 250k je uz trosku rozdiel
Taky pekny sen do buducnosti je e38 750iL. Mne sa tie ALPINA B12 nejak nepacia nasiel som len jednu, ktoru by som jaj ani nehovorim
F!z:k napísal:len dve veci..
1. staruu ciernu matnu osarpanu E32 s V12 v manuali asi nerealne tak aspon V8![]()
2. stary cierny matny osarpany dodge charger 69' 7.2l a v manuali