... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Tubular napísal:Pezot: Pri tych vysokych vykonoch ti moze byt jedno ci to ma o par koni viac alebo menej, a naco ti je maximalka o 3 alebo 4 kmh vacsia ako veyron? Vyuzil by su ju niekde? Len na to aby si mohol povedat ze mas najrychlejise auto..?
a odkial mas ,ze BV je od talianov
a inac najrychlejsie auto maju amici
birki napísal:
raz to zazit.. ale najradsej v ciernom :)
si to predstavte ze nieco taketo by sa stalo na bratislavskej krizovatke.. oranzova zelena :) a takto by som tomu utal ach jaj. tak by sa mi prekvilo medzi nohami D:D:D::D
ONdr3j napísal:pezot ale mna nezaujima porshe (aj ked nemam nic proti porshe vo svojej garazi), tu sa bavime o aute snov a nie co sa najviac oplati (alebo sa mylim?) a moje naj aute je bugatti veyron
a ak vy by ste neboli ochotny dat za to auto tolke prachy tak to nieje moj problem lebo ked uz mate "zbytocnych" 40 mil na auto tak urcite nebyvate v garzonke ale uz mate nejaku tu vilku, mozno 2 + chata (aj ta chata je vacsia ako normalne domy) a pod veci
a pepo za telefon by som urcite tolko nedal ani keby diamantami obsypany (co asi aj je) aj ked 40 mil a 250k je uz trosku rozdiel
F!z:k napísal:len dve veci..
1. staruu ciernu matnu osarpanu E32 s V12 v manuali asi nerealne tak aspon V8![]()
2. stary cierny matny osarpany dodge charger 69' 7.2l a v manuali