... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ONdr3j napísal:dodoIPD: no dpc![]()
tak to je bomba auto
![]()
![]()
no moje auto snov bolo BMW, konkretne nejake kupecko (mozno to co dal dodoIPD) ale ak to berem celkovo tak nevahal by som kupit Bugatti Veyron, za tie prachy to stoji, proste auto ako sa patri
ONdr3j napísal:nic proti BV .. ale po tejto hlaske som nevedel ci plakat alebo sa smiat ... BV je podla mna jedno z mala sportovych aut, ktore za 'tie' prachy nestoji ... za tretinu si kupis auto ktore sa mu min. vyrovna .. BV je pre podobnu kategoriu ako napr. telefony Vertu ... je to v podstate nokia, funkcie to ma ako nokia spred 3 rokov .. ale stoji 250k + .. a ide len o to, ze ked ho vylozi nejaky top manager na stol .. tak vsetci (ktory poznaju) vedia ze za neho dal tolko prachov .. o nicom inom to nie je .. len ukazat sa, kolko prachov vies vyhodit za priemernu vec ..... nevahal by som kupit Bugatti Veyron, za tie prachy to stoji ...
Pežot napísal:Za tie prachy kúpiš Porsche 9FF GT9, ktoré má maximálku až na 409 km/h (čo je o 3 viac ako veyron) jo a navyše to nemá 16 litrový motora to si k tomu kúpiš ešte aj dom
![]()
![]()
pre teba je to naj auto na svete