... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:musel to prasknut nenormalnou silou, ja som v 50 zobral betovnovy stlp (nie stlpik, ale stlp s priemerom 40cm verejneho osvetlenia) predkom a nic okrem klimy neslo do muky (samozrejme naraznik,maska, kapota, ale chladic vody ostal uz neporuseny). vyzera akoby presiel cez nenormalny vymol ktory utrhol tlmic, ta trubka sa mi velmi nezda, niekde tu boli fotky ako niekto s 540 zobral betonovi mur a auto vyzeralo v pohode.
baworM5 napísal:Tak zase menší aktualizace. Dneska sme byly znovu s Maysnerem omrknout. Po telefonátu majitele, že s tím jel něco se mu tam posralo a někde tam je díra. Tak sme zjistily, že s tou skoro mrtvolou jel na projížďku. Jenom sme vylezly z auta tam sme na 50m cítily smrad ze spojky po ohledání je výsledek takovej, že asi nevydržela lamela na spojce takže se celá spojka rozletěla koš převodovky už tam nebyl nebo spíš pozůstatky co zůstaly držet na bloku mrkev na převodovce úplně ohlodaná takže je to na výměnu převodovky motor už od minule sme naznaly, že spíš na rozebrátí a poskládat celý znova.
baworM5 napísal:........nebo v horším případě motor pude do druhé kastle která se udělá ala alpina
tom1283 napísal:ruky polámať tomu opilcovi