... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:ja jazdim 95% v BA, 50 km denne, 4 studene starty denne, priemerna dlzka trasy 7 km, nejazdim na spotrebu ale na radost z jazdy. spotreba 13 v lete, 13.5 - 14 kvoli kureniu motorom.. 6 valce zeru vsetky skoro rovnako, ked tak 4 valec, ale zas mimo mesta je rozdiel iba cca 1 liter..
BMino napísal:s 320 som jazdil mesto za 10-11
chefino napísal:Chlapi, ja jazdím krátke trasy (5-8 km) denne a teraz v zime mám 11 - 11,5 na trojlitri a v päťke (1605 kg). Na 328i sa musí dať mesto pod 10, keď to nenaháňaš, aj skrz studené štarty. A či už budem jazdiť fábiu HTP za 7,5 alebo BMW 328i za 9,5 v meste, myslím, že to nikoho nezabije. A pri krátkych trasách v meste Ti aj tak nádrž vydrží dlho.
chefino napísal:Chlapi, ja jazdím krátke trasy (5-8 km) denne a teraz v zime mám 11 - 11,5 na trojlitri a v päťke (1605 kg). Na 328i sa musí dať mesto pod 10, keď to nenaháňaš, aj skrz studené štarty. A či už budem jazdiť fábiu HTP za 7,5 alebo BMW 328i za 9,5 v meste, myslím, že to nikoho nezabije. A pri krátkych trasách v meste Ti aj tak nádrž vydrží dlho.
chefino napísal:ale ináč pekne chrochtám 55km/h na 5-ke
BlackMW napísal:ked rano nechas 4 minuty zohriat auto
SUBO napísal:Cital som ze to neni dobre pre motor-najlepsie hned istci e to jedno?iba spotreba kusok vyzsia?
Inak s tymi e36 mas paravdu-celkovo sa vydarili
SUBO napísal:Cital som ze to neni dobre pre motor-najlepsie hned istci e to jedno?iba spotreba kusok vyzsia?
Inak s tymi e36 mas paravdu-celkovo sa vydarili
spider207 napísal:
podla manualu k e36ke
SUBO napísal:jj tam som sa to docital,mozno to slabsie maze abo co tak preto ist,nech sa menej namaha a opotrebovava,asi lepsie vyhadze ten oil![]()
stanco1 napísal:Je to trochu vec pohladu, motoru neuskodis ked kludne vyrazis hned po nastartovani, ide o to aby si mu nedaval kvapky hned za studena, materialy sa zahrievanim roztahuju a je dolezite aby sa zohrievali vsetky diely sucasne a plynule. Pri volnobehu sa motor zohrieva prilis pomaly a okrem toho je dolezite zahriat cele ustrojenstvo, cize prevodovku, diff a aj olej v tlmicoch sa potrebuje zahriat.
Takze po starte pianko vyrazit a necakat na rucicku teplomera.