... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Martin46 napísal:podľa mňa sa to sem nehodí....
miso_525d napísal:dufam, ze dovezies svoju E24![]()
Bikemann napísal:
platis tak ci tak...
"Z hľadiska odvodov do zdravotnej poisťovne sa konateľ spoločnosti bez pracovného pomeru posudzuje ako zamestnanec s príjmom zo závislej činnosti."
http://www.zalozenie-predaj-sro.sk/inde ... as/41.html
bruno75 napísal:
Takze taky maly M6 zraz, vravite...este by to chcelo niekoho s E63/64 M6...
Sorry za OT, nedalo mi to....
ale k teme, podla ECV typujem, ze aj miso uz nieco riesil s registracnou danou...![]()
miso_525d napísal:spravne tipujes, miso uz ma registracnu dan davno vyriesenu![]()
bruno75 napísal:...a dobre mas![]()
![]()
BTW, myslim, ze si to vyriesil rovnako, ako som si to vymyslel ja, len Ty si to stihol uz zrealizovat. Ked sa stretneme na Nive, das mi este zopar uzitocnych rada este by som sa chcel na par veci spytat...
bruno75 napísal:das mi este zopar uzitocnych rada este by som sa chcel na par veci spytat...
msakac33 napísal:
ja ti dam uzitocnu radu...predaj ten svoj kebab a kup si poriadne auto![]()
bruno75 napísal:nepamatam sa, ze zrovna teba by som sa na nieco pytal...![]()
ale aj tak dakujem za radu...a neboj sa, ked pride cas urcite predam a kupim nieco ine...
BTW, nekupis ty moj kebab? Konecne by si aj ty mal nieco, co sa da nazvat autom...
bruno75 napísal:ani som nevedel, ze si taky krasavec...![]()
![]()
msakac33 napísal:
ale no taaak, predaj mi tvoje auto, prooosiiiiiim![]()
![]()
![]()
![]()
chcem mat 7 rocny plesnivy chrochtak a byt gangster ako ty
mikusk napísal:Zdravim hosi,
Presiel som si tuto temu celu ale akosi mi to stale pride take spekulativne.Je tu realne niekto komu sa ten prechodny pobyt podaril vybavit a co to obnasalo ?
Chcem kupit jedno ceske auto,ma to aj stk a je to na ceskych znackach takze je to este o to jednoduchsie.Proste chcem behat na tom po slovensku ale bude to prihlasene v Cesku.Obidem tak zhruba 3.5k v poplatkoch a slovensku birokraciu.
Najlepsia moznost by pre mna bola ak si to viem prihlasit na seba takze potrebujem mat bud prechodny pobyt alebo original pobytNerad by som to riesil na rodinu alebo kamarata.
Najde sa tu niekto kto mi stym vie pomoct alebo uz tymto presiel ? Mozme sa dohodnut popripade aj stretnut,za serioznu pomoc som ochotny zaplatit.
Kludne piste spravu alebo diskutujte rovno tu.
to by aj mna zaujimalo...dá sa s tym vybabrať?
Dik.