... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:Diablo napísal:ak si chcel vidieť drifty mal si prísť na zimné stretko.To bolo hlavne o tom.
Ale budeme radi, keď dojdeš na niaky zraz a ukážeš nám to.
Ktoré auto na videu bolo tvoje? A ktoré bolo prehriate?
vsetci sa na to tesime
JeyJey napísal:ved tam "horelo" iba jedno auto tak co sa pytate ze ktore.....
alebo ich tam bolo viac len neboli na videu?![]()
jj to M bolo fajne... do coho si trafil ak sa smiem spytat
Hyri napísal:vsetci sa tesite, tak mozno na morde 2007, a klidek.... niekto tu je moc napetya niekto to moc preziva.. jo a dragove auto je moje byvale a na videu bolo videt ze je prehriate.. tam sa to zacalo.. no a ohladom toho placu na drifty som myslel BA a okolie... ak o niecom vies tak daj vedet.
M3driver napísal:Hyri napísal:vsetci sa tesite, tak mozno na morde 2007, a klidek.... niekto tu je moc napetya niekto to moc preziva.. jo a dragove auto je moje byvale a na videu bolo videt ze je prehriate.. tam sa to zacalo.. no a ohladom toho placu na drifty som myslel BA a okolie... ak o niecom vies tak daj vedet.
no prave ze neviem a ani nikoho zatial nepoznam co by vedel![]()
ale uz mi zacina nieco vyrit hlavou, len to bude trocha dalej od BA takze iba take obcasne jazdenie (ale zato bude stat za to). mozme pokecat, dojdi 28.4. na ten zraz...
M3driver napísal:letisko MRS ti nikto nevybavi, pokial viem tak tam bola len ta akcia BMW a to som sa divil ze to vobec bolo mozne!
na Vajnorskom pokial viem je zase velmi zly povrch, ale ci to je pravda som neskumal. a ako je to zo vstupom tiez nie...
M3driver napísal:no nevyuzite mozno su, ale je to stale areal letiska! preto to pokladam za nemozne...
si myslel asi Vajnory - Hirosima