vy mate miesta, ja som palil gumy aj na krizovatke pri policajtoch
Aj u nás je polícia pri križovatke ale gumy tam pre istotu nepálim, napokon sme len malé "mesto"...
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
aj my, ale islo vela aut, a mal som taku naladu, tak som ich tam pripalil
To poznám...
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
nezabúdaj že je to TDS opatrne s nou na začiatok skus gumy potrieť naftou alebo poliať starým prevodovým olejom.menej budeš trápiť auto. A efekt bude väčší.
Bez samosvoru se budete točit na místě asi těžko... Driftovat se dá přes shift-lock krásně i s 318iS... ale trochu to ničí spojku... :-), asi by to šlo i s 318i nebo 316i ale už tam nebude síla v plynu na dlouhý udržení toho "driftu"...
joooj ale podla vsetkeho si tu najvacsii drifter ty bo ku kazdej teme co sa driftu tyka mas co povedat......a urcite mas aj samosvor.Bo bez toho to podla teba vobec nejde.
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual BMW E36 Cabrio ///M Titansilber