... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
airbone napísal:BlackMW napísal:airbone napísal:Dam zatial len jeden priklad - minule som ustami nafukoval nafukovacie hracky (opice, slony....). Bolo to urcene pre den deti ktory sa konal pre deti prislusnikov vojenskeho utvaru. Akurat mi volal otec, ze co porabiam v praci a ja mu nato: Akurat fukam opicu...... Ani si neviete predstavit ako ma potom z toho bolela huba....
nabuduce si racej zozen kompresor hh ..
kompresor sme zohnali, ale ten napad dosiel neskoro (samozrejme ze z mojej hlavy), no kym dorazil, opice boli uz nafukane....
MarkoZH:
No vies ako, bolo to len z recesie, som tu mimo SR kvoli inym veciam, mam na starosti reklamu, kulturu, reklamny mesacnik a tak... ale dakedy sa ujde aj take daco.... ked som v minulosti robil mechanika pre helikoptery, tak isto sa mi parkrat stalo ze som musel spred hangaru v zime aj sneh odmetat a niekedy aj umyt dlazku v hajzli a utriet prach v kancli na hangari, bol som proste typ cloveka, co nemal rad bordel a zveladoval si svoje posobisko.... No, ale balony by som tu v NL aj tak aj tak fukal. A keby aj kazdy den. Hubu by som mal ako trubkar Luis Armstrong, a plat trikrat vyssi ako slovensky, dobre zamestnany inzinier... A preto som aj rad, ze mi obcas daju nafukat nejaku tu opicu...
GOOSE528 napísal::DDD inac ja som pekny kkt s prepacenim. Dnes sa snazim plny nervov prihlasit a furt nic. Tak som si nasiel stary prispevok a kukam ze GOOSE328. Asi si budem musiet vymenit auto lebo ja mam 528Neviete niekto ako vymazat stary nick?
Lebo teraz si nemozem na novy zapisat skutocny mail
GOOSE528 napísal::DDD inac ja som pekny kkt s prepacenim. Dnes sa snazim plny nervov prihlasit a furt nic. Tak som si nasiel stary prispevok a kukam ze GOOSE328. Asi si budem musiet vymenit auto lebo ja mam 528Neviete niekto ako vymazat stary nick?
Lebo teraz si nemozem na novy zapisat skutocny mail