... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MT-SPEEDY napísal:armando napísal:takto ti to napisem, jazdim aj na S4 aj na Passate aj na BMW a aj na Mercedesi :))), co si rano vyberiem na tom jazdim celu sluzbu :)))
Vcera ma na dialnici predbiehal nejaky pomalovany passat a za nim v zavese skaredozelena octavia kombi. Kolegovia?
M3driver napísal:armando napísal:takto ti to napisem, jazdim aj na S4 aj na Passate aj na BMW a aj na Mercedesi :))), co si rano vyberiem na tom jazdim celu sluzbu :)))
este povedz kde jazdis a dohodneme sa ze by si mi urobil peknu fotecku... samozrejme bez blockov!!
armando napísal:MT-SPEEDY napísal:armando napísal:takto ti to napisem, jazdim aj na S4 aj na Passate aj na BMW a aj na Mercedesi :))), co si rano vyberiem na tom jazdim celu sluzbu :)))
Vcera ma na dialnici predbiehal nejaky pomalovany passat a za nim v zavese skaredozelena octavia kombi. Kolegovia?
mame nepomalovany Passat, Octavia by nam bola nanic takze to co ta predchadzalo :))) nepatrilo k nam ale samoska - kolegovia to boli.
MT-SPEEDY napísal:armando napísal:MT-SPEEDY napísal:armando napísal:takto ti to napisem, jazdim aj na S4 aj na Passate aj na BMW a aj na Mercedesi :))), co si rano vyberiem na tom jazdim celu sluzbu :)))
mame nepomalovany Passat, Octavia by nam bola nanic takze to co ta predchadzalo :))) nepatrilo k nam ale samoska - kolegovia to boli.
Museli to byt strasne doleziti kolegoviaVcera zapcha pri dialnicnom vyjazde na Trnavu, chlapik vystrcil z oktavie majacik, ale moc mu to nepomohlo
Ostal stat tak, ako aj ostatni...
MT-SPEEDY napísal:airbone napísal:Hm, aj ja pracujem viacmenej pre OSSR, ale ked by ste vedeli kde, tak by ste ani neverili..... A to uz toboz nie ak by ste vedeli co za voloviny robim..... No nic to, kazdy sa musi dacim zivit....
No skus
airbone napísal:MT-SPEEDY napísal:airbone napísal:Hm, aj ja pracujem viacmenej pre OSSR, ale ked by ste vedeli kde, tak by ste ani neverili..... A to uz toboz nie ak by ste vedeli co za voloviny robim..... No nic to, kazdy sa musi dacim zivit....
No skus
Dam zatial len jeden priklad - minule som ustami nafukoval nafukovacie hracky (opice, slony....). Bolo to urcene pre den deti ktory sa konal pre deti prislusnikov vojenskeho utvaru. Akurat mi volal otec, ze co porabiam v praci a ja mu nato: Akurat fukam opicu...... Ani si neviete predstavit ako ma potom z toho bolela huba....
airbone napísal:MT-SPEEDY napísal:airbone napísal:Hm, aj ja pracujem viacmenej pre OSSR, ale ked by ste vedeli kde, tak by ste ani neverili..... A to uz toboz nie ak by ste vedeli co za voloviny robim..... No nic to, kazdy sa musi dacim zivit....
No skus
Dam zatial len jeden priklad - minule som ustami nafukoval nafukovacie hracky (opice, slony....). Bolo to urcene pre den deti ktory sa konal pre deti prislusnikov vojenskeho utvaru. Akurat mi volal otec, ze co porabiam v praci a ja mu nato: Akurat fukam opicu...... Ani si neviete predstavit ako ma potom z toho bolela huba....
airbone napísal:Dam zatial len jeden priklad - minule som ustami nafukoval nafukovacie hracky (opice, slony....). Bolo to urcene pre den deti ktory sa konal pre deti prislusnikov vojenskeho utvaru. Akurat mi volal otec, ze co porabiam v praci a ja mu nato: Akurat fukam opicu...... Ani si neviete predstavit ako ma potom z toho bolela huba....
BlackMW napísal:airbone napísal:Dam zatial len jeden priklad - minule som ustami nafukoval nafukovacie hracky (opice, slony....). Bolo to urcene pre den deti ktory sa konal pre deti prislusnikov vojenskeho utvaru. Akurat mi volal otec, ze co porabiam v praci a ja mu nato: Akurat fukam opicu...... Ani si neviete predstavit ako ma potom z toho bolela huba....
nabuduce si racej zozen kompresor hh ..