jaj bože ten bavorácky štýl že všetko bokom sa mi strašne páčil nerád toto počujem, ale aj bmw potrebuje predný náhon pre ľudí čo sú dosratí zo zadu a stúpne im predaj
Vela ludi v okoli sa ma pyta že ako zadny nahon?Ci nemam problemy v zime a tak.Presiel som z predokolky 90 konovej hned do 286 konoveho stada a nikdy som nemal problem.Dnes su ludia ovce reklama im natlači do hlav neskutocne kaleraby.Vyroba je najlacnejsia ked je vsetko na jedno kopyto,vyraba sa vsetko rovnake,takže od automobilky je to logický krok.Preto si chcem nechat moju V8 co najdlhsie.
Pfuj, BLIACH. Vacsina novych bmw je asi tak pekna, ako turciansky poklad. Ak po tomto niekto povie, ze korejske auta sa podobaju na nemecke tak sa myli. Pomaly sa zacnu nemecke podobat na korejske.
A v Mnichově to s předokolkami myslí setsakra vážně. Dokonce mají produktového manažera, který se specializuje jen na auta s předním pohonem. Nejspíš nastoupil na místo člověka, který měl na starosti zadokolky s atmosférickým šestiválcem..
To už pre mňa nebude BMW........už pohon XD ...mi k BMW nejak nepasuje (okrem X3,X5,X6).....a predný pohon ? v BMW ?... .....svet sa rúti do p.... to nech je radšej koniec sveta
podľa môjho názoru BMW skončilo v roku 2004 s E38 E39 a E46 , všetko ostatné už pre mňa niesú baworáky. Chcem vidieť ktorý z dnešných baworov vydrží 15 až 20 rokov...
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro