... všetko o BMW ...
anderson napísal:http://www.pneueshop.sk/pneumatiky/23828/dunlop-sp-wi-spt-4d-ms-91t-195-65-r15-91-t
dobrý obchod, už som od nich pár krát bral, tie Dunlopky sú výborné, nič lepšie som cez zimu ešte nemal, cena super
heroe napísal:Ja obúvam pokiaľ možno na všetko DUNLOP, minulý rok som musel však kúpiť 2x BFGoodrich na zdnú nápravu a poviem Vám ak by sa to dalo vrátiť späť tak to urobím, nie sú zlé ale na DUNLOPy nemajú, takže ja volím vždy DUNLOP zima leto stále
anderson napísal:Minulú zimu som ich mal ešte na Astre 195/60/15, hlučnosť na zimné minimálna, popravde za zimu jazdené okolo 4-5000 km, čo nieje veľa, na jar pri prezúvaní ako nové. Ale hlavne či sneh, či ľad sedeli ako pribité, čo som dovtedy nepoznal. Teraz mám na X3 nejaké korejské šmejdy, zimu budú musieť vydržať, no som si istý že k tým Dunlopkám sa vrátim.
gabikh napísal:ja idem tiez obuvat sice iny rozmer ale budu to but dunlopky alebo pirelli :) podla testov vyborne pneu a taktiez skusenosti znamych :) a 50e za zimnu gumu to nic poriadne nekupis podla mna pocitaj aspon 70
gabikh napísal:s tym ladom by som bol opatrnysilne slova ze sedia ako pribite
jedine ze by v nich boli klince