Pondelok, 19. Augusta 2019, 06:41
ak chces riesit teren, ries predlift, mechanicky diff urobi viac ako elektronika u xdrivu. na predlift automat ani nepozeraj u 3d lebo zjavne nebudes velmi poteseny. swirlf flaps u tohto modelu boli/neboli podla chute ale ako sam vies, to sa da jednoducho riesit, bud inym sanim, alebo zaslepkami.
k spotrebe. 3d 135kw bezne 12litrov, 3d 160kw mimo mesta aj pod 10, inac tych 10,5. 3i 13-4litrov, 4.4(m62) 14litrov, 17 som mal az ked som stal v kolonach viac ako jazdil.
ak chces vediet co ma lci lepsie od predliftu - softclose horneho kufru (planujem si ho dorobit), sranda ze e39 ho mala o 4 roky skor, mala vymozenost su naklapacie zadne sedacky (priplatok), alebo natacacie xenony (taktiez to ma 1/1000), vyhrievany volant (ten som este nevidel)
inac ked, mrkaj do vybavy ci nenajdes nahodou doubleglazing, nieje to 2x hrubsie sklo ako u e39, ale len nejak inac robene, ale fakt lepsie proti hluku. e53 mala inac iba 5 standardizovanych zvezkov, cize ak mas jeden prvok vybavy, tak mas vsetku kabelaz, retrofity su o dost jednoduchsie :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov