velmi dobre viem o com hovoris

v 2016 som riesil presne rovnaku zalezitost, akurat som vyberal nove auto a tiez som isiel z V8 (650i) do 420d f32.. a bolo to pre mna zhrozenie na ktore som si za 4.5 roka vlastnictva nezvykol, a vadilo mi to extremne, a ako bonus jazdil som za 7-8 litrov, lebo stale som mal pedal na podlahe

sandrito dobre napisal, ten motor proste ide ako traktor no..
plus urcite by som sa pytal pri kazdom aute ci bola riesena zvolavacka s EGR, a ci doriesili popri tom aj ten chargepipe na turbo z intercoolera, lebo ten bol problematicky v tych rokoch a vymenili ho za upgradovanu verziu.
na druhej strane, nove auto bola priorita pre mna a nelutujem absolutne ze som do toho isiel, lebo okrem toho egr som nemal ziadny problem nikdy, sadnes a ides. zaruka bola, asistencne sluzby boli, atd. takze ked si ochotny to tolerovat, tak by som do toho isiel.. do coho by som ale nesiel je F34.. za tu cenu co si postol uz zacinaju v nemecku 3 rocne 320d G21 s najazdmi 70-90 tisic km, a to auto bude o tri galaxie lepsie uplne vo vsetkom, je to o generaciu mladsie, co urcite budes citit, a je tam mensia sanca ze sa nieco posere.. takze ja by som sa uberal tym smerom skor.