riesim uz nejaku dobu dilemu chcel by som jemne dodat basy svojej hudbe,nechcem prilis zasahovat do audia a trapit sa s tym, nemam na to cas a ani nervy moje origo audio nestoji za vela ale bohate by mi stacilo doplnit ho len nejakym malym subwooferom
mate niekto nejake skusenosti s mensimi subwoofermi napr co sa dava pod sedadlo a ako to hra? chcel by som nejaky subik mensich rozmerov a ten zapojit na zadne sedadlo do kufru alebo ho nejak ukryt, proste nech to nezabera miesto
povodne som chcel z e46 z HK audia subik so zosikom pripojit na zadne sedadlo no je ho problem zohnat alebo niektori nevedia co zan pytat
ok, ale ten ma zastaveny pravdepodobne v bedni a ta bedna je x, y, z rozmerov a pravdepodobne mu zabera dost miesta v kufri, vsakze ? ja hladam nieco pomensie, preto zvazujem nejaky subwoofer do auta pod sedadlo, ale netusim co mozem od toho ocakavat, najma ak to dam do kufra
To si myslím, že pod prednú sedačku nenarve. Chalani veď pozorne čítajte to čo potrebuje a až potom tu dávajte linky. To čo mu odporúča príspevok pred tebou tak je to to pravé orechové i keď troška cenou out.
ved prave, pod sedadlo sa to podla mna nevmesti, sedadla si spustam uplne nadoraz a neverim, ze tam cosi vojde ale ak by bolo naozaj dobrych rozmerov a prenikalo by to aj z kufra dovnutra cez zadne sedadla, mozno by som to upevnil na zadne sedadlo - tak ako origo HK audio subik
o rezervu nechcem prist, keby mi to tak nevadilo uz tam mam mozno aj lpg namontovane
kukol ale nejak som si nevsim foto v aute s rezervou :) idem mu napisat, ja som bol v tom ze prichadzam automaticky o rezervu ktorej sa bojim ako cert kriza diky :)