... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:ten otvoreny kufor to je ako video cakajuce na vlozenie VHSky
hrs napísal:Hodnoty do 350 su len prelakovanice. Ty, ked mas skrkanec na dverach, tiez menis cele dvere? Uz sa z toho zobudte.
Dogg88 napísal:Poviem ti z praxe nieco...
Zakaznik si kupil u nas auto - nove, nejazdené
Po cca mesiaci ho jebol, nic vazne, no lakoval sa predny blatnik. Prisiel nám original blatnik v zakladnej ciernej farbe, dal sa streknut do lakovne a zalozil sa na auto. Zo zvedavosti som ho premeral meracom hrubky laku a vykazoval hodnoty v rozmedzi 130 - 150
cize dam krk na to ze vacsina ludi by ani netusila ze to auto bolo burane![]()
(meneny predny naraznik, svetlo, chladic, sahara, blatnik, podblatnik)
cize bral by som tie udaje zo seky trochu s rezervou...nedrzal by som sa toho skalopevne ako svateho pisma...koniec koncov aj tu KO vykonavaju ludia
Dogg88 napísal:Poviem ti z praxe nieco...
Zakaznik si kupil u nas auto - nove, nejazdené
Po cca mesiaci ho jebol, nic vazne, no lakoval sa predny blatnik. Prisiel nám original blatnik v zakladnej ciernej farbe, dal sa streknut do lakovne a zalozil sa na auto. Zo zvedavosti som ho premeral meracom hrubky laku a vykazoval hodnoty v rozmedzi 130 - 150
cize dam krk na to ze vacsina ludi by ani netusila ze to auto bolo burane![]()
(meneny predny naraznik, svetlo, chladic, sahara, blatnik, podblatnik)
cize bral by som tie udaje zo seky trochu s rezervou...nedrzal by som sa toho skalopevne ako svateho pisma...koniec koncov aj tu KO vykonavaju ludia
Dogg88 napísal:A tak sa dostavame k otazke: Preco vlastne ludom vadia buracky ? Ved maju nove plechy, alebo aspon lak, vecsinou novy chladic, svetla... Ked tam nie je tmel v milimetrovej vrtsve alebo posunuta naprava, tak buracka je vlastne vyhoda, ne ?cize dam krk na to ze vacsina ludi by ani netusila ze to auto bolo burane![]()
Le Gend napísal:A tak sa dostavame k otazke: Preco vlastne ludom vadia buracky ? Ved maju nove plechy, alebo aspon lak, vecsinou novy chladic, svetla... Ked tam nie je tmel v milimetrovej vrtsve alebo posunuta naprava, tak buracka je vlastne vyhoda, ne ?
futy napísal:Áno presne o tom sa bavíme, vy ste ten blatník vymenili za nový, tak potom vyzerala aj hrúbka laku, ale toto bolo poriadne tmelené, čo to nemalo HP aby tam vymenili rovno nové diely, alebo prečo to vykazuje astronomické hrúbky laku?. Rezerva ne-rezerva, máme vo firme cca 40vozidiel a zaujímavé že STK km sedia a potom keď tu niekto dá stočenicu tak tie blbosti, ako to zle pracovník zle napísal a on to nestočil a ľudia si to žiadajú a pod..