... všetko o BMW ...
Peto111 napísal:zas ale podla podpisu vidim ze mas E60, cize minimalne 10 rocne auto a ked mas predfacelift, tak duplom, tam to nebolo velmi ruzove.. ale ked to takto beres, tak sa da kupit mega social bez vsetkeho, F30 s malo km nejaky novsi rocnik za relativne malo €€No tak zas nie ze by som na to nemal rozpocet... len ma to uz nebavi, uz rok tlacim do auta strasne prachy, za minuly rok mozno aj 3-4 tisicky na opravy a to mi pride uz dost. Preto nepotrebujem ziadne komfortne sedacky, kde mi odisla elektronika, ziadny kompresor vzadu, ktory sa tiez pokazil, ani 2 turba, ktore som repasoval a tiez ani panoramu, ktora mi zatiekla a odpalila dalsie 3 RJ. Takze z tohto pohladu mi pride ta trojka menej narocna na elektronikuci ani nie? Hlavne je to "iba" 4-5 rocne auto, kde az tolko poruch necakam... ale asi som teda velky optimista ze...
Hugino napísal:to by som netvrdil.....kamoš má 2014 X6 M50d a sype sa mu to tam tiež slušne - jeden mech púštal, utrhnuté silenty motora, USB port mu odišiel, jedna LEDka na kľučke nesvieti, teraz dával meniť rozvody, na druhý deň dym a smrad okolo auta aj v ňom - prepady na vstrekoch sa mu rozpadli a pálila sa nafta kde kade....a to má nejakých 130k km
Fuxxo napísal:len potom je otazka, ze naco kupovat bmw.
Preto, lebo som si zvykol na 4 očiNeviem si predstavit zrazu jazdit na niecom inom. A zasa aj moja e60 13 rocna (áno, pred FL) mi pride stale lepsia ako nejake novsie octavie alebo superby. Tak ratam, ze to nejako bude aj pri F30... mozno bez vybavy, ale aspon nejaka ta radost z jazdy tam snad bude :))