... všetko o BMW ...
Dawis napísal:Ahoj, ďakujem za radi a poznatky.často som pocuval, že u e38 praskali struny, nepamatam presne ale sa mi vidi, ze zadne..tak si to pozri pri kupe...
velakrat su e38 poskladane z pred liftu + po lifte, ako vacsina starscich baworakov, tak skus hladat povodny stav (nenarafany)...
pozriet uniky oleja okolo motora, zvyknu byt riadne olejnicky, tesnenie veka, tesnenie olejoveho telesa, servo hadičky...
najvacsi nepriatel je vsak asi korozia...
moj nazor - super volba je 728i manual, nenarocne a spolahlive vo vsetkych smeroch
Hugino napísal:Ďakujem už som volal, Keď sa podarí pôjdem ju pozrieť.Inak tu máš jednu peknú E38 v 30d na predaj 730d E38. Ja som po nej slintal ešte predtým ako som kúpil E39 - skoro 5 rokov dozadu, tiež bola na predaj, len za iné love
Miro kupa E38 napísal:Ďakujem už som volal, Keď sa podarí pôjdem ju pozrieť.
ViktorDDD napísal:Ahoj.ak je motor v poriakdu a katalyzatory funguju tak nie je problem
moja ex 540i (M62TU) presla s ukazkovymi hodnotami aj so sportovymi katmi
Fuxxo napísal:nepriestrelne to na emisnej rozhodne niejeale jak viktor pise no, musis to mat v poriadku a prejde to vpohode.. ja som na E34 nepresiel na prvykrat, musel sa tam robit nejaky servis a potom to preslo tiez s ukazkovymi hodnotami..
ja som na E34 nepresiel na prvykrat, musel sa tam robit nejaky servis a potom to preslo tiez s ukazkovymi hodnotami..
Fuxxo napísal:Zdar,no to neviem veru.. aj mne bolo povedane na dvoch emisnych, ze to treba dat nejak dokopy proste.. ale 70' - 80' roky vyroby, tam nebude velky problem to asi dat do poriadku tak aby to preslo, mali by to byt celkom jednoduche motory, nie?
Awprocrazy napísal:Možeš viac rozpísat aký servis ? Ja som mal na emisiách tiež problémy s Euro2 benzínom, dal som to ledva do poriadku a aj tak to nebolo ono. Ale je pravda že som tam dal prvý katalizator uniwersalny čo som našiel.
Fuxxo napísal:70' - 80' roky vyroby, tam nebude velky problem to asi dat do poriadku tak aby to preslo, mali by to byt celkom jednoduche motory, nie?