... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Lipo69
Autor témy
Kraj: Žilinský

Rada pri kupe

Utorok, 4. Októbra 2011, 14:41

Zdravim

Uz dlhsie sem chodim citam a spekulujem a rozmyslam ze by som sa pridal do klubu :oops: .

Po dlhsej dobe sledovania ponuky a studovania tem na internete som sa rozhodol spytat vas na radu (predsalen sa tomu venujem kratko a kopec toho neviem).
Chcem jazdene ale nie pod 2001, a benzin mi pride rozumnejsia volba u starsich rocnikov.
Tyzdenne jazdim tak cca 500 km.

Bazar som vylucil (proste nie [-( ), takze bud znamost alebo sukromna osoba s tym ze si auto necham prejst v autorizovanom servise, kedze teraz nikoho nepoznam co by chcel predat nieco co by sa mi pacilo volim druhu moznost.

Chcem sa vas spytat na vas nazor na
Auto 1

Auto 2

Diky za kazdu radu.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Re: Rada pri kupe

Utorok, 4. Októbra 2011, 19:52

320i vyzera samozrejme lepsie aj vybavou aj motorom aj celkovy dojem ale je otazne ci ti to stoji za tych 2000eur navyse
podla mojho nazoru by si mohol pozriet aj nejaky diesel najlepsie v DE kedze 110kw verzia je velmi dobra a pri tvojom nazajde rocne cca 25tis. km by sa naoazj oplatil

Lipo69
Autor témy

Streda, 5. Októbra 2011, 07:12

andymc napísal:

Ved to ci za to tie 2k stoja.
Ohladom diesla som si neni isty ako to je s autom ked je r.v. cca 2002. Urcite by som mal radsej aj ja diesel.

inac tou ponukou v DE na to som sa chcel tiez spytat ci sa tam tiez radsej vyhnut autobazarom ?
a tam su tie naklady + dalsich 800 € ci
inac ponuka fakt siroka pozeral som iba mobile.de, ak mate dobre tipy kludne dajte na dalsie stranky
takze si tam mozem aj dost vyberat tym padom sa spytam na dalsiu vec, s cim mate najlepsie skusenosti comu sa viac venovat 318 320 325 330 ??

dik
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Októbra 2011, 10:15

rozdiel dizel/benzin, vecna tema, ja osobne by som siel do toho 2,2 litra, je to poface ktory si vypyta troska oleja, ale vybava je znacna, troska nechapem mk4 navi a mali ciernobiely display, ale pohoda :D

ten n42bdaco je pekny, avsak to auto mi nepride hned dobre - super uzasny servis a auto na replikach kolesach, mozno nieje zle ale vadi mi to

dizel hoc starsi, co sa ti tam moze pokazit? turbo, vstreky su aj na benzine, tak este vymenis zhavice ale tie musis aj na benzine v podobe sviecok, olej menis na oboch. ak jazdis dialnice tak skor by som isiel do dizla. kupil som 2001 dizla, co cert nechcel hned mi odislo turbo, to bolo radosti, tak som ho opravil a mam pokoj, vsetko ostatne co menim by som menil aj na benzine takze by som to nevidel tak tragicky
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

michaltt
Kraj: Košický

Streda, 5. Októbra 2011, 10:26

no jararak zas to berme s rezervou. kazdopadne u benzinu vymenis sviecky za par eur a vstreky ? benzin je cisty ako moč, vstreky u benzinu sa neupchaju tak lahko.

benzin je jednoduchsi motor a stale nechapem preco chce drviva vacsina slovakov diesel....
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Októbra 2011, 11:22

michaltt napísal:
no jararak zas to berme s rezervou. kazdopadne u benzinu vymenis sviecky za par eur a vstreky ? benzin je cisty ako moč, vstreky u benzinu sa neupchaju tak lahko.

benzin je jednoduchsi motor a stale nechapem preco chce drviva vacsina slovakov diesel....

koli spotrebe, automobilky ponukaju kachle za cenu benzinu a ked ti ma zrat motor 5l nafty na 100 km, alebo 6,5l benzinu na 100km tak rocne to mas slusnu usporu na nafte a nizsej spotrebe a este zatah od spodu a podobne veci ktore hladke benzinove motory nemaju. Ja ale aj tak radsej benzin a ked budem raz chciet setrit tak supnem vacsiu kubaturu s lepsim vykonom a plyn
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Lipo69
Autor témy

Streda, 5. Októbra 2011, 11:28

Ste mi vlozili s tym nemeckom chrobaka do hlavy ](*,)

Ako to je, neni to lepsie az pri drahsich autach vyhodnejsie (6k+) ?
A ako je to s tymi autobazarmi tam, tiez sa im vyhnut alebo to uz nie su taky ojebavaci ako u nas.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Streda, 5. Októbra 2011, 13:41

ak chces riesit dovoz z DE poziadaj o pomoc niekoho skusene aj za financnu odmenu a mas vacsiu istotu za sa vyhnes zbytocnym problemom (myslim ze aj tu na klube sa tomu venovalo par ludi :-k )
a tazko povedat ze z autobazaru urcite nie kedze niekedy tam najdesj aj pekny kusok ale vzdy zalezi od konkretneho bazaru napr. v DE je lepsie sa vyhnut turkom :D

michaltt
Kraj: Košický

Streda, 5. Októbra 2011, 20:04

quote="dasto"]
koli spotrebe, automobilky ponukaju kachle za cenu benzinu a ked ti ma zrat motor 5l nafty na 100 km, alebo 6,5l benzinu na 100km tak rocne to mas slusnu usporu na nafte a nizsej spotrebe a este zatah od spodu a podobne veci ktore hladke benzinove motory nemaju. Ja ale aj tak radsej benzin a ked budem raz chciet setrit tak supnem vacsiu kubaturu s lepsim vykonom a plyn[/quote]

Odkedy benzin nema zatah odspodu ? Jasne ze s 1,6 nebudes prdel v sedacke aspon nepis hluposti. Ze hladky benzin nema zatah...A 5l nafty vs. 6,5L benzinu je asi taka uspora ako ked si ides 2km do tesca autom po rozky lebo su tam o 10centov lacnejsie ako v ochode 5m od tvojej bytovky. Dnes to uz nie je tak ako kedysi. Rupne mu trubo,zhavice alebo nieco ine a celu usporu minie alebo preplati. Tymto samozrejme nechcem diesle zavrhnut ale vsetci fakty pozname.
Naftaky patria do firemnych aut alebo do ruk niekomu, kto ho naozaj vyuzije.

Teraz ma tu naftaci ubiju tankovacimi pistolami :D

S benzinom je sranda v celom spektre otacok, s dieslom koncis pri 4000. Ale to je klasicky slovak ,usmievat sa na pumpe a cely cas pozerat na BC ze kolko mu to zere a potom sa pri pive vystatovat ze spravil po meste 4,8. Pritom ked sa clovek zamysli tak az tak vela neusetri v porovnani s pripadnym servisom.

A ak chalan robi 500km tyzdenne, nemusi ich robit stale, to si musi zvazit on ci chce investovat do diesla alebo benzinu.
Ale ak diesel, tak 330d. Vsetko pod je loteria, jararak moze rozpravat. A nie len on...staci si pozriet tech. okienko alebo sekciu e46, ze kolko je tam poruchovych dieslov a kolko benzinov.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných